Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

NIKAD NIJE KASNO: Arman Morankić iz Brčkog oduševio žiri koji mu je poručio: „Vi ćete mi biti gost na koncertu“

0

Arman Morankić (45) iz Brčkog maštao je da bude fudbaler Crvene zvezde, ali je na kraju odabrao muziku, a večeras se našao na sceni emisije “Nikad nije kasno” jer umjesto da ulaže u karijeru, odlučio je da osigura smještaj za svoju porodicu sa troje djece.

Čim je stupio na binu Granda i predstavio se, Žika Jakšić je priznao da mu se dopao Armanov intervju, na koji je kratko, jasno i efektno odgovorio:

Rođen lud! – rekao je Arman, kojeg podržavaju kolega Vladan Milovanović i supruga Edina, sa kojom je u braku 20 godina.

Arman Morankić

Žika je bio oduševljen što je na bini bio pravi roker, a Kaliopi je u ime žirija prvi poželio dobrodošlicu takmičaru.

Najsvježija sjećanja su mi sa koncerta u Brčkom iz 2019. godine i bilo je predivno. Sada čitam tvoju biografiju, tako da je velika prednost. Toliko toga si uradio, toliko toga prošao, jedva čekam da čujem šta pevaš? – upitao je Kaliopi takmičara, na šta je on odgovorio:

Moja mala te jako voli kad ljubi Bosanca.

Kaliopi

Kaliopi je bio oduševljen izborom pjesme, kao i ostali članovi žirija.

Vau! Biće neverovatno! Da čujemo – uzbuđeno su najavili Armanov nastup pjevači iz žirija.

Po svemu sudeći, najava je bila više nego tačna, a nastup je digao cijeli studio na noge.

Mi koji smo u proizvodnji treba da ostanemo neutralni. Ali kako možemo biti neutralni prema ovoj energiji. Ovo je bilo nešto sasvim drugačije i fenomenalno – iskrena je voditeljka Dragana Katić.

Dragana Katic

Takmičarka je opravdala i Kaliopijeva očekivanja.

Bože, Armana, kakva energija. Sad vidim ko će biti moj gost na mom sljedećem koncertu u Brčkom. Nevjerovatno kako je ovo izvedeno na tvoj način, što mi se jako svidjelo, kao i tvoja dikcija. Ovo je jedna od najtežih pjesama u smislu te dikcije i metričkog smisla za izvođenje. Oh, i tvoja energija i tvoj glas povrh toga. Vau! – poručio je Kaliopi takmičaru koji mu se zahvalio na lijepim riječima, a kako je Arman otpjevao hit Bijelog dugmeta pogledajte u videu ispod:

NNK EMISIJA BR. 7.

Posted by Arman Morankic on Monday, October 30, 2023

Saša Milošević Mare je bio istog mišljenja kao Kaliopi.

Dao si ocjenu koju bih ja dao, pa ću sada od tebe preuzeti “bravo, bravo” – rekao je Mare, a Arman se u istom stilu zahvalio.

-Hvala, hvala hvala…- rekla je duhovita takmičarka.

Mare se ipak ispravio:

-Izvinite, rekla je “bravo, bravo.”

Ipak, Željko Samardžić se upustio u detaljniju analizu nastupa.

Ono što sam do sada primijetio, svi koji su pjevali Bregovića bili su vjerne kopije, ali Arman, kojeg sam prvi put čuo, pjeva Bregovićevu pjesmu na svoj način. I poštuje, poštuje se svaki groove. Brega je Žikin i moj prijatelj, tu moramo da utičemo da Arman bude pesma, to bi bilo jako dobro – rekao je Željko i pročitao takmičaru u savršenoj noći.

Žika je razotkrio kako se Samardžić i Bregović druže.

-Pozdrav za Bregovića, moram reći da smo Željko i on zaista dobri prijatelji, a dane provode u Perastu pecajući kad nađu i spoje koji dane između poslova – rekao je Žika, a Željko je potvrdio.

Najmanje o čemu pričamo je muzika. To je tako divna priča između nas dvoje, i ako nas sluša i gleda kako mu kažemo da sluša Armana i ako se nađe dobra pjesma, odrekao bih se toga u njegovu korist – dodao je Željko.

Komentarima Armanovog nastupa pridružio se i Žika.

Znate da sam imao svoj bend i puštao sam ovu pesmu ne znam koliko stotina puta, a čuo sam je u raznim verzijama takođe stotinu puta. Iskreno, da ostavim po strani ono što je pevano u originalu, ali ovo je broj jedan – rekao je Žika, a Arman je priznao da ga je malo sramota zbog toliko lepih reči.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja “Zvezde Granda” možete pratiti na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Facebook link je OVDJE, a najzanimljivije video snimke sa snimanja i emisije pratite na Instagramu

Izvor:
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version