Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Mimo koncerta Ace Lukasa skoro 100.000 KM za produkciju i koprodukciju obilježavanja dana distrikta “RTV HIT” televiziji!?

0

Redakcija portala “TIMES.BA” došla je dokumenta ponude “RTV HIT” televizije u kojoj je navedena cijena u iznosu od 99,805.10 KM za produkciju i koprodukciju dana Distrikta za 2023. godinu.

No sudeći po priložeim dokumentima i rednim brojevima stavki još uvijek nije sigurno da li se ova cijena dijeli sa još nekom firmom ili je to cijena samo RTV HIT televizije Brčko!?

Ovo je cijena mimo cijene najavljenog koncerta Ace Lukasa koja zasebno iznosi oko 80.000 KM. Što u prevodu znači da Vlada Brčko distrikta BiH za organizaciju dana Distrikta, iz budžeta će izdvojiti ukupno oko 179.805 KM.

Vidljivo je u video prilogu RTV HIT teLevizije da je sada već skoro bivši Gradonačelnik Esed Kadrić (SDA) u organizaciju Distrikta htio prikazati javnosti cijenom samo koncerta Ace Lukasa te je kazao da će koncert koštati oko 80.000KM dok je vjerovantno “slučajno” zaboravio navesti cijenu produkcije i koprodukcije dana Distrikta čija je cijena veća od samog koncerta kao glavnog događaja dana Distrikta, odnosno 99,805.10 KM.

GRADONAČELNIK ESED KADRIĆ -Video prilog RTV HIT BRČKO

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version