Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Dr. Zijad Nišić razgovarao sa predstavnicima RNU Radio Brčko kao i sa šefovima odjela za komunalne poslove i odjela za javne poslove!

0

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Dr. Zijad Nišić danas je razgovarao sa gosp. Antom Domićem zamjenikom gradonačelnika i glavnim koordinatorom Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine gosp. Željkom Antićem te održao razne sastanke sa predstavnicima RNU radio Brčko i Razvojno garantnog fonda, te sastanke sa šefovima odjela za komunalne poslove i odjela za javne poslove u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine gosp. Majazudinom Vehabovićem i gosp. Ratkom Stjepanovićem.

Također, novi Gradonačelnik danas je imao i više susreta sa građanima koji su iznosili svoje probleme i očekivanja što nije bila dosadašnja praksa koju nije primujenjivao Bivši Gradonačelnik Esed Kadrić (SDA).

Više detalja pogledajte na zvaničnoj stranici Graodnačelnika Brčko distrikta BiH D.r Zijada Nišića na društvenoj mreži Facebook:

ℹ️Danas sam sa dogradonacelnikom gosp. Antom Domićem i glavnim koordinatorom Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine…

Posted by Zijad Nišić on Tuesday, March 21, 2023

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version