Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

EKSKLUZIVNO: Policija BD BIH izdala lažno saopštenje u vezi teksta “PROĐI SA MNOM KROZ CRVENO” Objavljujemo službenu zabilješku policajaca koji su potvrdili izjavama da je gradonačelnik bježao kada je “napravio prekršaj”!

0

Redakcija portala “Times.ba” preko svojih izvora došla je do zvanične verzije dokumenta u kojem je napravljena službena zabilješka i izjava dvojice policajca koja su pokušavali da zaustave Gradonačelnika Eseda Kadrića dok je bježao od Policije nakon što je prošao kroz crveno svjetlo sa vozilom marke “PEUGEOT” registarskih oznaka M06-O-432 u kom su se nalazile dvije osobe muškog i ženskog pola (Gradonačelnik i nepoznata ženska osoba).

Takođe saznajemo da saopćenje koje je policija izdala kao demant na navode našeg portala, urađeni su mimo znanja šefa Policije gospodina Gorana Pisića koji je u tom periodu bio odsutan po službenoj dužnosti. Prema tome saznali smo kao što smo ranije i pisali da je cijelo kolo ustvari vodio zamjenik šefa Policije Senad Jašarević kog je upravo ESED KADRIĆ za vrijeme funkcije predsjednika skupštine BD BIH imenovao na poziciju zamjenika šefa policije godine 2018.

Jedan od dokaza tome jeste da je posljednje Saopštenje policije odnosno lažni demant koji smo i objavili nepotpisan od strane šefa policije gospodina GORANA PISIĆA što ranije nije bila praksa. U potpisu na demant odnosno lažno Jašarevićevo Saopštenje stoji samo POLICIJA BRČKO DISTRIKTA BIH i datum bez odgovorne osobe u samom potpisu.

Saopštenje Policije BD BIH kao demant pisanja našeg portala o pomenutoj temi

No tu činjenicu dokazuje navod da smo posle saopštenja Policije odnosno lažnog demanta i objave teksta da i dalje stojimo pri našim saznanjima, poslali ponovo neke upite policiji gdje smo dobili ekspresan odgovor u roku od 2 dana i to u potpisu šefa policije gospodina Gorana Pisića. Koji je takođe naveo u jednom od odgovora da ne žele odgovoriti dok se kompletna istraga ne završi do kraja. Što naravno i podržavamo kao redakcija s ciljem profesionalnog djelovanja Policije BD BiH i tačnog informisanja javnosti.

Ekspresnan odgovor u potpisu Šefa Policije BD BIH GORANA PISIĆA koje pobija prethodno saopštenje Policije BD BIH

Prema svemu sudeći Senad Jašarević je narušio ugled Policije BD BIH i vrijedni rad svih ovih godina samog Šefa Policije BD BIH gospodina Gorana Pisića koji se naporno trudio da ovoj Instituciji vrati povjerenje građana što je i uspio bio, no nažalost Jašarević je svojim marionetskim skilovima pokušaja zaštite Predsjednika SDA Eseda Kadrića odnosno Gradonačelnka BD BIH. Gdje je saopćenjem zvanično izjavljeno da Gradonačelnik ESED KADRIĆ nije počinio nikakav prekršaj te kao i navod da se “SAM” nalazio u vozilu.

Ovom prilikom redakcija portala “TIMES.BA” objavljuje zvaničnu verziju dokumenta do kojeg je došao preko svojih izvor, odnosno izjava policajaca SAMIRA NUMANOVIĆA i AMARA BEŠIĆA koji nažalost su trpjeli velike probleme zbog pritiska Senada Jašarevića zamjenika Šefa Policije BD BiH s ciljem kako trebaju izmijeniti svoj iskaz u korist Gradonačelnika ESEDA KADRIĆA.

Prilažemo dokument, a javnost neka se uvjeri po ko zna koji put da portal “TIMES.BA” uvijek se bavi samo istinom i piše samo istinu. Uvijek ćemo suzbiti svaki pokušaj skrivanja istine potkivanjem raznih lažnih podvala.

Na svaku laž političara i funkcionera odgovorit ćemo istinom!

Ove dokumente objavit ćemo u dijelovima baš poput serijala “ZELENA HOBOTNICA BRČKO DISTRIKTA-KOLOVOĐA”

Prilažemo vam dio prve stranice zvaničnog dokumenta:

Zvanična prva verzija službene zabilješke

No napominjemo da takođe postoji mogužnost da je ovo što gledate ustvari prva verzija službene zabilješke prije nego što je uticao zamjenik šefa Policje Senad Jašarević na Policajce da se izmjene iskazi s ciljem zaštite Gradonačelnika koji je napravio prekršaj a ne sa ciljem zaštite zakona i ustava BiH.

Uskoro vam objalvjujemo i ostale djelove dokumenta ali u djelovima kao do sada.

Takođe se nadmao da će Predsjendik Skupštine BD BIH gospodin SIniša Milić ili neko drugi zatražiti ostavke zamjenika šefa policije Senada Jašarevića koji umjetsto da štiti zakone on ih skrnavi štiteći kršioce istog. Te sa takođe nadmao da će zvaničnim putem tražiti i ostavku Gradonačelnika koji sam nije priznao krivicu te dopustio da javnost i građani žive u zabludi i neistini što nikako nisu zaslužili.

Ispred redakcije portala “TIMES.BA” mi takođe tražimo od institucija da zamjenik šefa policije BD BIH gospodin Senad Jašarević i Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić podnesu neopozive ostavke sa funkcija!

Redakcija portala “TIMES.BA”

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version