Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Hakovana ili obrisana Facebook stranica Gradonačelnika Brčko distrikta BiH dr. Zijada Nišića!?

0

Pokušajem uvida u Facbook stranicu Gradonačelnika Brčko distrikta BiH dr. Zijada Nišića, Redakcija portala “TIMES.BA” primjetila je da je stranica trenutno nedostupna za javnost. Ovakav rezultat pretrage FB stranice može značiti da je stranica hakovana, ugašena ili jednostavno nedustupna za javnost trenutno ili čak izbrisana.

Razlog svega ovoga nije poznat no kako smo saznali putem svojih izvora sve ovo je krenulo da se dešava upravo danas nakon što je brčanska SDA ostala bez bitnog intelektualnog kadra odnosno brčaka gospodina Seada Šadića koji je zbog nezadovoljstva rada kako saznajemo Predjsednika brčanske SDA Eseda Kadrića napustio SDA te svoju političku karijeru odlučio da nastavi u brčanskoj Stranci Za Bosnu i Hercegovinmu SBIH.

Podsjećamo nakon što je Esed Kadrić smjenjen sa pozicije Gradonačelnika brčanska SDA je u slobodnom padu što se tiče članstva. Mnogi ugledni ljudi napuštaju ovu političku stranku zbog sličnog nezadovoljstva koji je bio i razlog smjene Eseda Kadrića. Brčanska SDA je trenutno u deficitu sa intelektualnim kadrom. Analitički gledajući napuštanje SDA od strane brčaka gospodina Seada Šadića bi mogao biti veliki presedan za stranku ili poziv i drugim nezadovoljnim članovima SDA da napuste istu. Kako saznajemo za napuštanje brčanske SDA je veliki interes pojedinih uglednih članova i sl. ali razlog zbog kojeg ne napupštaju SDA je egzistencijalni strah od osvete za većinu gradskog jezgra članstva brčanske SDA.

Kako saznajemo nezvanično putem izvora mnogi članovi brčanske SDA iz kuliša šuškaju kako je Esed Kadrič skrenuo sa kolosjeka politike i javnih interesa te se više bavi ličnim materijalnim interesima sebe i svojih bližinjih.

Podsjećamo još uvijek nema odgovora Tužilaštva Brčko distrikta BiH do koje faze je došla istraga kada je u pitanju pokušaj Podmičivanja od strane Eseda Kadrića kada je htio podmiti zastupnike NiP-a kako ne bi glasali za njegovu smjenu gdje im je navodno nudio 100.000 KM.

Gospodin Sead Šadić preuzima člansku karticu SBIH od Gradonačelnika i predsjednika ove stranke dr. Ziajda Nišića
Izvor:
TIMES.BA
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version