Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

DEMANT – Zavoda za planiranje projektovanje i razvoj Brčko distrikta BIH!

0

Na e-mail redakcije portala “TIMES.BA” stigao je DEMANT od strane Zavoda za planiranje,projektovanje i razvoj BD BIH koji potpisuje Saneijela Zečević, stručni saradnik za informisanje.

Ono što smo zaključili iz teksta jeste da je ovaj demant napisan jako neprofesionalnim pristupom i sadržajem te podsjećamo da pomenuti Zavod za izgradnju nije privatno vlasništvo koliko god se nekome to činilo već vlasništvo Brčko distirkta BiH.

Podsjećamo prije nekoliko dana portal “TIMES.BA” objavio je tekst pod naslovom Upitna Trasa autoputa koja vodi kroz distrikt, utvrđen višak kilometara i sumnjivi lukovi oko mjesta Brka i Maoča!? koji je bio i povod ovog demanta koji nam je dostavljen na e-mail adresu redakcije.

ℹ️No ono što je kako saznajemo naljutilo prijatelje iz Sarajeva i Banja Luke jesu grafički prikazi iz anonimne prijave u…

Posted by Times.ba on Sunday, March 5, 2023

U ovom demantu gospođa Danijela Zečević stručni saradnik za informisanje ovog zavoda koristi jako neprofesionalne riječi u ime Brčko distrikta BiH kao što su npr. osude redakcije našeg portala da smo nepsimeni i sl.

Podsjećamo u trenutku objave ovog DEMANTA Direktor ovog zavoda Ismet Dedeić inače penzioner, kao još neki funkcioneri zavoda još uvijek su pod istragom Tužilaštva BIH zbog predmeta “SISTEM”. Neizvjesno je hoće li Tužilaštvo BD BIH podignuti optužnicu protiv Dedeića i ostlaih. Dedeić i Ilić su lišeni slobode u akciji policije brčko distrikta BiH pod kodnim imenom “SISTEM”.

No na kraju i sami postavljamo sebi pitanje a to je da li je ovo zaista Demanti Zavoda za izgradnju ili Demantij jednog penzionera koji još jednoj mladoj osobi zauzima radno mjesto na budžetu Brčko distrikta BiH dok istovrmeno mlade tim činom motiviše da napsute Brčko distrikt i Bosnu i Hercegovinu!?

U nastavku teksta prilažemo pomenuti DEMANT:

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version