Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

REZULTATI ANKETE PORTALA TIMES.BA: Građani ne žele presuđenog narko dilera Abdulaha Iljazovića za gradonačelnika Brčko distrikta BiH!

0

Završena je anketa na portalu TIMES.BA u kojoj su čitaoci glasali na pitanje “Smatrate li da je normalno i podržavate li inicijativu brčanske SDA predvođenu Esedom Kadrićem da osuđeni narko diler gospodin Abdulah Iljazović nezavisni zastupnik u Skupštini BD BiH bude prijedlog za novog gradonačelnika Brčko distrikta BiH”

U anketi je 77% (356) učesnika glasalo protiv toga da Abdulah Iljazović kao presuđeni narko diler bude novi Gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Samo 23% (111) učesnika u anketi izjasnilo se da oni ipak žele Abdulaha Iljazovića za novog Gradonačelnika Brčko distrikta BiH.

Rezultati Ankete

No kada se sve sabere normalno je zaključiti da niko ne želi da mu Gradonačelnik bude neko tko je presuđeni narko diler i kog je Policija Brčko distrikta BiH u jednoj od akcija lišila slobode.

Abdulah Iljazović javnosti poznat pod nadimkom “GRAM” zbog izjave “Kod mene je gram bio gram” rođen je godine 1995. u mjestu Maoča sin je Faiza Iljazovića privrednika čija se firma FAMM Brčko bavi proizvodnjom PVC stolarije i koja je izvoznik iste za Republiku Tursku.

U Srijedu 06.09.2023. godine na dnevnom redu vanredne Skupštine Brčko distrikta BiH nalazi se tačka dnevnog reda razrješenja odnosno smjene aktuelnog Gradonačelnika Zijada Nišića te imenovanje novog gradonačelnika odnosno Abdulaha Iljazovića na inicijativu brčanske SDA na čelu sa Esedom Kadrićem.

No kako redakcija portala “TIMES.BA” saznaje putem svojih izbora smjena aktuelnog Gradonačelnika Dr. Zijada Nišića neće biti izglasana zbog nedovoljnog broja glasova te će inicijativa SDA odnosno Eseda Kadrića biti oborena i neuspješna.

Upravo nakon propale inicijative smjene Gradonačelnika Zijada Nišića očekuje se politički krah nezavisnog zastupnika u Skupštini BD BiH Abdulaha Iljazovića kog skoro više niko ne želi u svojim redovima jer je u 4. godine kako saznajemo promjenio već dvije političke partije u kojima je također izgubio povjerenje svih drugih političkih partija.

No postavlja se pitanje hoće li Zastupnik Turske nacionalne manjine Alija Denjagić prije glasanja ponovo kumiti i moliti zastupnike u skupštini BD BIH da glasaju za njegovog kandidata kao što je to bio slučaj kada je Probosanski Blok skinuo s funkcije Gradonačelnika neiskusnog Eseda Kadrića Predsjednika brčanske SDA.

Kako saznajemo trenutno se vrše provjere da li zastupnik Turske nacionale manjine Alija Denjagić uopšte ima bilo kakve veze s Republikom Turskom ili se godinama građanima i glasačima lažno predstavlja.

U narednim tekstovima saznajte:

Tko je ustvari Alija Denjagić ili Slađan Despotović zastupnik turske nacionalne manjine u Skupštini Brčko distrikta BiH i čime se bavio?

Kao i to tko je ustvari Faiz Iljazović osnivač ili vlasnik firme FAMM odnosno tko je trgovac s Porebrica ili Arizone i čime se prije bavio?

U šleperima čije firme je prije nekoliko godina na granici strane zemlje pronađena droga i zašto se to krilo?

Izvor:
TIMES.BA
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version