Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Bijela haljina iz Zare koja divno pristaje baš svima

0

Što se ljeto više bliži, moramo priznati da nam je zavirivanje u aktualne kolekcije omiljenih high street brendova jedna od najdražih zanimacija. Upravo zato pravi je trenutak da se odlučite za kupnju i garderobu nadopunite stylish modelima koje će ljetni mjeseci apsolutno obožavati, a vi ćete izgledati neodoljivo chic.

Mnogima omiljena, Zara je i ovog puta za ljetni period predstavila divne modele haljina koje sigurno neće razočarati baš nikog. Od pregršt modela nama je za oko zapeo divan bijeli model koji je kao stvoren za ležernije ljetne kombinacije, kako dnevne tako i večernje. Ovu posebnu haljinu krase cvjetovi, ali i voluminozni rukavi te zanimljiv rez koji kreira volan pri samom dnu. Upravo zato riječ je divnoj sinergiji jednostavnosti i klasike s nešto elegantnijim i ženstvenijim modnim prizvukom.

Govorimo li o dnevnim kombinacijama, ovaj model idealno će pristajati u kombinaciji s omiljenim espadrillama ili ravnim sandalama, dok večernje varijante vole potpetice i nešto glamurozniji nakit. Iako prvenstveno ljetna, haljina može funkcionirati i u ranojesenskim outfitima, stoga možemo zaključiti da je definitivno riječ o funkcionalnom modelu s čijom kupnjom nikako nećete pogriješiti, već naprotiv izgledati drugačije, posebno i stylish u različitim godišnjim dobima!

 

Izvor: fashion.hr

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version