Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Exit 2020: Objavljen datum i kapacitet!

0

Nakon dodatnih konzultacija, novi datumi 20. rođendana najvećeg festivala naše regije postavljeni su od 13. do 16. kolovoza ove godine! Exit tim najavjuje i da će se cijeli događaj organizirati u bliskoj suradnji s Nacionalnim kriznim stožerom Republike Srbije, a kao jedna od mjera će biti smanjen kapacitet festivala na pola od uobičajnih 55.000 posjetitelja po danu.

Također, bit će zatvoreni pojedini rovovi i opkopi u kojima je inače smješteno oko 40 pozornica i zona. Ipak, najimpresivnija mjesta Petrovaradinske tvrđave, kao što su Dance Arena, Main Stage i No Sleep pozornica, kao i dodatne pozornice će biti u pogonu.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica kreće 1. lipnja, dok više detalja o festivalu, mogućnostima refundacije i programu stiže u nadolazećim danima. Festivalski tim je potvrdio da je veliki broj izvođača izuzetno željan nastupiti ovog ljeta. Mnogi su bili u izolaciji mjesecima, odvojeni od fanova, pa EXIT vide kao mogućnost da se svi skupa ponovo ujedine.

 

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version