Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Uskoro ponovno kreće sezona vjenčanja! Evo nekoliko sjajnih modela haljina u kojima ćete zablistati! Prozračne haljine kao stvorene za nešto svečanije prigode!

0

Prozračne haljine kao stvorene za nešto svečanije prigode!

Slobodno možemo reći kako je ova godina bila noćna mora baš svake mladenke. Kao da planiranje vjenčanja nije dovoljno stresno, zabrana socijalnog okupljanja rezultirala je odgodom brojnih vjenčanja na nešto toplije, ljetne mjesece, a što može dovesti i do promjene njegovog koncepta i sadržaja, kao i modnih izbora brojnih uzvanika, koji sada treba udovoljiti zahtjevima svečane prigode, ali i toplom vremenskom periodu.

Kao i većina formalnih događanja, tako i vjenčanja imaju svoj dress code, a koji zapravo ovisi i o mjestu i načinu održavanja slavlja. Ono što je važno prilikom odabira idealnog outfita za ovakvu prigodu jest njegova udobnost, kako biste se mogli u potpunosti prepustili zabavi do sitnih jutarnjih sati. Haljine kao takve slove za jedan od najudobnijih modnih komada, ali i predmet s kojim se tako lako rješavamo svih modnih nedoumica jer u jednom komadu imamo gotovo pa cijeli outfit spreman. Tako će ljubitelji klasike i minimalizma odabrati malu crnu haljinu, koja pored svoje vječno trendi (ne)boje, donosi nenametljivu eleganciju, a koju je pak vrlo lako podignuti na neku drugu razinu pravilnom odabirom modnih dodataka. Nadalje, ako želite outfit koji će vas istaknuti iz mase, haljine s glomaznom mašnom ili one nešto upečatljivijeg uzorka bit će pravi odabir.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version