Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Zastrašujući prizori katastrofalnog stanja i opštih (ne)uslova za rad i prijem na odjelu hirurgije u Bolnici JZU Brčko distrikta BiH (VIDEO/FOTO)

0

Redakcija portala “TIMES.BA” došla je do video snimka i fotografije iz Bolnice Brčko distrikta BiH koja je se vodi pod Javnom Zdravstvenom Ustanovom gdje je također mandat šefovske pozicije odjeljenja za Zdravstvo Vlade BD pripao političkoj stranci SDA u Brčko distriktu BiH. kao i direktorska pozicija bolnice.

Na video snimku koji je prije mjesec dana snimljen zabilježeno je katastroflano bezuslovno stanje sobe za pacjenete ali i stanje u kom nažalost doktori i medicinske sestre moraju da rade odnosno bezuslovno stanje.

Odjeljenje hirurgije Bolnica JZU Brčko distrikt BiH
Odjeljenje hirurgije Bolnica JZU Brčko distrikt BiH
Odjeljenje hirurgije Bolnica JZU Brčko distrikt BiH

Bolnicu Brčko distrikta BIH definitivno bi morala posjetiti sanitarna inspekcija Brčko distrikta BiH!

Napominjemo činjenicu da je Rebalansom budžeta 2022 godine izdvojeno 600.000KM za rekonstrukciju odjeljenja za hirurgiju u bolnici BD BiH. Ovo što imate priliku da vidite je trenutno stanje na odjeljenju Hirurgije u bolnici Brčko distrikta BiH.

Pozivamo nadležne i gradonačelnika da reaguju na ovo sramotno i katastrofalno stanje!

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version