Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Interpol pronašao Emu Novaković i Enu Martinčić u Podgorici!

0

Ema Novaković (19) i Ena Martinčić (17) čiji je nestanak prijavljen policiji Republike Hrvatske 25. septembra godine 2021 pronađene su žive i zdrave u Podgorici (Crna Gora). Njih dvije koje su svjesno krenule u misterioznu avanturu. Kako saznajemo Interpol ih je locirao 27.09.2021 oko 11:30h u Podgorici i poslao nalog za privođenje policiji Crne Gore koja ih je privela pola sata nakon ponoci 28.09.2021 godine.

One su navodno iz Pule (Hrvatska) stigle do Zagreba gdje su ostavile vozilo na nepoznatoj lokaciji te autobusom otišle do Travnika (BiH). Nakon Travnika zaputile su se za Sarajevo (BiH) a iz Sarajeva za Crnu Goru. Kako redakcija portala times.ba saznaje putem svojih izvora njihova namjera je bila da iz Podgorice (Crna Gora) pređu granicu te se zapute u Albaniju a nakon toga za Tursku.

https://www.times.ba/wp-content/uploads/2021/09/INT..mp4
Ema i Ena pri čekanju autobusa

Ema i Ena su policiji crne gore kazale da su došle na kupanje u Podgoricu te da nije uredu da ih policija uznemirava i liši slobode. No kako saznajemo u pitanju su bile sasvim druge stvari poznate Interpolu i policiji Crne gore.

Njih dvije policija crne gore je vozilom provela do granice sa Republikom Hrvatskom gdje ih je Policija R. Hrvatske preuzela te su odvedene na kriminalističku obradu odnosno ispitivnaje u policijsku stanicu Pula.

Kako takođe saznajemo Ema i Ena su bile uzorne i primjerne učenice u školi, te je nepoznato zbog čega se ovo sve desilo. Kako saznajemo roditelji djevojčica su u šoku nakon svih ovih saznanja.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version