Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Bahato parkiranje službneog vozila šefa Odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Brčko distirkta BiH, Milenka Ninkovića

0

Danas 29.09.2021 godine u naselju Srpska Varoš u Brčkom oko 11:00h ispred ugostiteljskog objekta “CAFFE MS” opaženo je nepravilno i bahato parkirano vozilo koje se jednim dijelom nalazilo na trotoaru za pješake a drugim na sred ceste. Svakako da vozilo nije bilo na mjestu koje je predviđeno i obilježeno kao praking plac.

Putem fotografije koju nam je prosljedio naš izvor utvrđeno je da se radi o službenom vozilu Vlade Brčko distrikta BiH a koje kako izvor tvrdi pripada Odjeljenju za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Brčko distirkta BiH.

Predpostavljamo da je sudeći po priloženim fotografijama vozilom upravljao šef pomenutog odjeljenja Milenko Ninković koji se nalazi kako je vidljivo na fotografiji udaljen samo nekoliko metara od službenog vozila ispred ugostiteljskog objekta ” CAFFE MS ” u toku radnog vremena.

Milenko Ninković u skromnom društvu za vrijeme radnog vremena
Nepravilno parkirano službeno vozilo

Ovo je još jedna sramota i skandal Vlade gradonačelnika Eseda Kadrića odnosno Vlade Brčko distrikta koju Kadrić zastupa kao gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

Redakcija portala “TIMES.BA” osuđuje ovaj bahati i neprimjereni čin šefa odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Brčko distirkta BiH, Milenka Ninkovića, te pozivamo nadležne Policiju i Gradonačelnika Brčko distrikta BiH da se očitaju povodom ovog Bahatog čina.

Šefovi odjeljenja vlade Brčko distirkta BiH treba da budu primjer građanima u poštivanju zakonskih propisa a ne motivacija za kršenje istih. Toliko o ugledu za ogled Vlade Brčko distrikta BiH predvođene gradonačelnikom Esedom Kadrićem.

Napominjemo Milenko Ninković je postavljen na mjesto šefa odjeljenja za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Vlade Brčko distirkta BiH kao kadar političke stranke SNSD.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version