Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Manchester United dobio je novu navijačku stranicu u Bosni i Hercegovini osnovao je Brčak!

0

Poznati Engleski prvoligaš Manchester United odnosno jedan od favorita Engleske Premier lige dobio je svoju navijačku stranicu navijača i simpatizera iz Bosne i Hercegovine.

Osnivač ove grupe je ustvari jedan Brčak odnosno građanin Brčko distrikta BiH koji nije htio odati sovje ime te je odlučio da ostane anoniman. On je istaknuo za portal “TIMES.BA” da je osnovao ovu grupu iz ljubavi prema ovom engleskom klubu te nam je kazao kako on još od malih nogu navija za svoj Manchester United.

Cilj mi je da okupimo na jedno mjesto štio više fanova koji navijaju i vole ovaj klub.” kazao je za brčanski TImes.ba osnivač ove stranice. “To je jednostavno ljubav prema klub ma to je ustvari sve.”

On smatra da ostale navijačke stranice ovog kluba u Bosni i Hercegovini ne rade dovoljno za ovaj klub kako bi se digao na mnogo viši nivo. Stoga je on odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Takođe mu je cilj i da nove potencijalne naraštaje što više upozna sa ovim klubom kako bi klub bio bogatiji sa još većim brojem navijača iz Bosne i Hercegovine.

On takođe poziva sve navijače i simpatizere da obavezno se pridruže grupama na socijalnim mrežama Faccebook i Instagram kako bi pokazali ustvari koliko ima navijača koji vole i prate ovaj klub iz Bosne i Hercegovine.

Stranice možete posjetiti na sledećim linkovima:

Manchester United Bosnia & Herzegovina Official FACEBOOK

Manchester United Bosnia & Herzegovina Official INSTAGRAM

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version