Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Ko kaže da Dodikov SNSD nije u koaliciji sa SDA?

0

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović prisustvovala je danas u Kostajnici potpisivanju koalicionog sporazuma opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i SDA, kojim su ove stranke dale podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nikoli Janjetoviću.

“Naša namjera je da jednu neaktivnu, neuspješnu lokalnu vlast zamijenimo uspješnom vlašću, koja će znati kako se komunicira s republičkim organima i koja će znati adekvatno da evidentira sve ono što su potrebe lokalne zajednice i ispostaviti tamo gdje one mogu biti riješene te pokazati odgovornost prema građanima”, rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon potpisivanja sporazuma.

Ona je istakla da te odgovornosti nije bilo u prethodnom periodu.

“Sve ono što danas radimo je u funkciji pobjede u koju ja vjerujem da će se desiti, a onda nakon toga izgradnja i razvoj Kostajnice, kao što je to širom Republike Srpske urađeno. U mnogim mjestima ljudi su okupljeni oko jedne dobre ideje, a to je ideja jedinstva, zajedništva i jake Republike Srpske koja pobjeđuje, tako da očekujemo da će ta pobjeda biti izvjesna i ovdje”, rekla je Cvijanovićka.

Dodala je da je cilj da se Kostajnica učini boljim mjestom za život.

“Namjera je da od ovog mjesta, koje prilično tužno i zapušteno izgleda, napravimo mjesto koje može biti dobro i ugodno za život, ali isto tako da pokažemo brigu prema ljudima koji ovdje žive, jer nemaju ništa manje prava od stanovnika nekih drugih opština, koje uživaju blagodati razvoja i određenih infrastrukturnih i komunalnih projekata, ali isto tako i onih inicijativa koje služe kao podrška novom zapošljavanju”, naglasila je Cvijanovićka.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version