Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ESED KADRIĆ: Bez obzira kakav stav centralnih organa SDP-a bio, oni su sporazum potpisali i oni će ispoštovati taj sporazum!

0

Sudeći prema izjavi predsjednika STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE SDA ESEDA KADRIĆA koju je dao za RTV HIT BRČKO.

Prema njegovom mišljenju neslaganje centrale odnosno vrha SOCIJAL DEMKORATSKOE PARTIJE SDP nema veze sa kandidatima ove stranke.

Sporazum koji je potpisao gospodin Atić što se njega tiče, i ovisi tko će biti poslanik SDP-a. Bilo da je upitanju on lično (misleći na ESADA ATIĆA) ili dr. Kusturica (misleći na NUSRETA KUSTURICU) u osnovi ne mjenja ništa, takva su uvjeravanja. Bez obzira kakav stav centralnih organa SDP-a bio, oni su sporazum potpisali i oni će ispoštovati taj sporazum izjavio je ESED KADRIĆ za RTV HIT BRČKO.

https://www.times.ba/wp-content/uploads/2020/11/kadric.mp4
ESED KADRIĆ PREDJSEDNIK SDA Brčko distrikt BiH

Prema izjavi ESEDA KADRIĆA možemo zaključiti da bi pojedinci iz SOCIJAL DEMKORATSKE PARTIJE SDP uskoro mogli da promjene svog dresa koji nose.

Odnosno postavlja se pitanje je li transfer članova iz stranke u drugu stranku na pomolu?

Prema svemu sudeći nova politička partija pojedinaca bi mogla da bude upravo STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE SDA.

SPORAZUM koji je SDP potpisao sa ostalim strankama

No utakmica još uvijek traje CENTRALNA IZBORNA KOMISIJA – CIK još uvijek nije objavila rezultate pošte ondonso glasova iz inostranstva,mobilnih timova i covid timova kao i nepotvrđenie listića čiji broj iznosi oko 1.500 glasova.

U SDP-u je trenutno mala razlika u glasovima izmedju prva tri kandidata.

Ofiijalni trenutni trenutni rezultati CIK-a na dan 25.11.20 god.

No do tada možemo samo da slušamo blefove i lične dogovore koji vode ka ličnim interesima političkih partija odnosno njihovih trenutnih lidera. Te da posmatramo šta će odlučiti glavni odbor SOCIJAL DEMOKRATSKE PARTIJE SDP-a Bosne i Hercegovine.

Prema našim saznanjima svi u predsjedništvu OSDP-a Brčko koji su glasali ZA sporni SPORAZUM koji je predsjednik stranke ESAD ATIĆ potpisao mogli bi biti sankcionisani i eventualno izbrisani iz članstva SDP-a.

No preostaje nam samo da čekamo kakvu će odluku donjeti vrh ove stranke kada je u pitanju OSDP Brčko distrikta BOSNE I Hercegovine te da vidimo da li je ipak POVJERENIK već u putu ka Brčko distirktu BiH.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version