Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Zahiragić spomenut na stranici “Nisam tražila”: Ismijavao je moje tijelo i odjeću, savjetovali su mi da ga ignorišem jer je ranije nožem povrijedio učenika…

0

Na Facebooku stranici “Nisam tražila”, koja je napravljena s ciljem da ženama, žrtvama bilo kakvog nasilja, olakša da o tome govore javno uz zagarantovanu anonimnost, u jednoj od objava spomenut je i zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić, piše PRESS.

Jedna djevojka iz Sarajeva ispričala je kako je za vrijeme pohađanja srednje škole jedan od učenika ismijavao izgled njenog tijela kao i njenu odjeću.

“Kada sam se požalila razrednici na ovaj događaj, odgovorila mi je da je to najbolje ignorirati i ne ulaziti u konflikt s njim jer on ima problema i već je nožem povrijedio jednog učenika ranije”, piše u objavi.

Djevojka dodaje da je “dotični učenik sada mladi grlati zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, poznat između ostalog i po izjavama kojima kritikuje djevojke koje subotom navečer izlaze vani i konzumiraju alkohol”.

Nije dugo trebalo da se u komentarima otkrije kako je učenik koji je ismijavao izgled tijela i odjeću svoje školske prijateljice zapravo zastupnik SDA Haris Zahiragić – pulen Bakira i Sebije Izetbegović.

Objavu na Facebook stranici “Nisam tražila” pogledajte ispod:

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version