Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Islamska zajednica i dalje šuti: Poznati austrijski portal “KOSMO” pisao o Hodži Manekenuiz Vinkovaca koji je vrijeđao suprugu pred djecom!

0

Poznati Bečki portal “KOSMO.AT” prije dva dana nakon objave portala times.ba, crnahronika.info i Deftera hefte poznatog BH novinara Fatmira Alispahića koji je i razotkrio ovu aferu u svojim video emisijama napisao je tekst pod naslovom “Osuđeni maneken hodža vrijeđao suprugu pred djecom”

KOSMO.AT

Takođe ovaj članak je takođe prenio i poznati hrvatski Index.hr. No onošto je najinteresantnije je da se svi BH, regionalni i europski mediji oglašavaju, pišu i osuđuju ovaj akt hodže takozvanog manekena iz Vinkoviaca dok Islamska zajednica i dalje šuti.

No predpostavljamo da je ovo neko drugo i normalnije vrijeme Islamska zajednica bi se itekako oglasila i osudila ovaj nemili događaj gdje je imam psihički ali i fizički nasiljem nad ženom zlostavljao suprugu pred svoje dvoje djece kako je i presudio Sud u Hrvatskoj.

Islamska zajednica i dalje šutnjom krije tamne strane njezinih svojih uposlenika odnosno vjerskih službenika. No pitamo se do kada će to tako biti?!

Čak što više Islamska zajednica je supruzi efendije manekena izdala nalog za iseljenje iz stana čime je supruga efendije manekena ostala na ulici sa svoje dvoje maloljetne djece, no njih spašavaju zajedno sa djecom njezini roditelji.

Nalog Islamske zajednice za iseljenje iz stana

No, Islamska zajednica je kasnije uspjela izbaciti majku sa dvoje djece na ulicu uz pomoć roma koji su angažirani da suprugine i dječije stvari strpaju u kese i iznesu pred kuću roditelja efendijine supruge, dok je efendija maneken pio kafu u obližnjem ugostiteljskom objektu.

Defter Hefte Fatmira Alispahića je otkrio takođe kako pored ovoga Islamska zajednica krije takođe i hodže pedofile koje umjesto kažnjavanja raspuštanjem iz službe kako bi zaštitila svoj imidž i autoritet ona ustvari na neki način iste nagrađuje raznim drugim funkcijama unutar svoje zajednice.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version