Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Toni Livančić nakon dvije godine napušta Slobodu

0

Seriju odlazaka iskusnih nogometaša iz Slobode nastavio je Toni Livančić, krilni nogometaš, koji sutra neće biti na prozivci pred početak priprema za naredno prvenstvo.

Livančić je nakon dvije godine igranja u „crveno-crnom“ dresu razgovarao s upravom kluba o produžetku saradnje, ali se njegovi i interesi kluba nisu poklopili, sopćeno je iz tuzlanskog premijerligaša.

– U najtežim momentima, Livančić je pokazao karakter i pored toga što je odličan fudbaler, bio je uz klub kada je to najviše trebalo, te mu se na svemu prikazanom iskreno zahvaljujemo, a FK Sloboda će se u narednom periodu okrenuti radu s mlađim fudbalerima – navedeno je u saopćenju Slobode.

Livančić je za ekipu s Tušnja odigrao 46 utakmica, imao je tri asistencije, a postigao je dva gola.

Jučer je saopćeno da je dogovoren nastavak saradnje s iskusnim Saidom Husejinovićem.

Pripreme Slobode počet će sutra, a zbog pandemije virusa korona novinarima neće biti dopušteno da izvještajavju sa stadiona, što je prvi put u posljednjih 50 godina da novinarima, uz sve mjere predostrožnosti, neće biti omogućeno prisustvo okupljanju i početku priprema za naredno prvenstvo.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version