Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ABDULAH ILJAZOVIĆ uručio kalendar devastiranog Brčko distrikta ALIJI DENJAGIĆU i ostalim Skupštinskim zastupnicima!

0

Na današnjoj redovnoj sjednici Brčko distrikta BiH zastupnik Opozicije ABDULAH ILJAZOVIĆ ispred političke opcije NAROD I PRAVDA – NIP uručio je predstavniku Turske nacionalne manjine ALIJI DENJAGIĆU i ostalim skupštinskim zastupnicima kalendar na kojem je prikazano trenutno stanje Brčko distirkta BiH odnosno slike na kojima su prikazani neki od devastiranih objekata o kojima Vlada Brčko distrikta u proteklom mandu nije brinula.

Na slikama kalendara takođe je prikazan stadion 7 APRIL JEDINSTVO koji trenutno predstavlja ruglo grada zbog nemara Vlade Brčko distrikta BiH.

Na fotografijama su prikazani objekti poput devastiranog ZANATSKOG CENTRA, BIMEKSA, ČETVRTE OSNOVNE ŠKOLE poznate kao TAMARA BEGOVIĆ, GRADSKIH BAZENA i sl.

U nastavku pogledajte sadržaj kalendara koji je Opozicioni zastupnik ILJAZOVIĆ uručio zastupnicima SKUPŠTINE BRČKO DSITRITKA BIH koji su u Vlasti.

NAPOMINJEMO da na današnjem skupštinskom zasjedanju gdje su šefovi odjeljenja polagali zakletvu GRADONAČELNIK ESED KADRIĆ SDA i njegov zamjenik ANTO DOMIĆ HDZ nisu bili prisutni iz nepoznatih opravdanih razloga.

Opozicioni zastupnik Iljazović sa kolegom iz vlasti Turskom nacionalnom manjinom ALIJOM DENJAGIĆEM
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version