Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ESAD ATIĆ Predsjednik SDP-a Brčko imenovan za savjetnika gradonačelnika Brčko distrikta BIH!

0

Redakcja portala “TIMES.BA” putem svojih izvora došla je do dokumenta koji potpisuje novoizabrani gradonačelnik Brčko dsitritka BiH ESED KADRIĆ gdje se imenuje ESAD ATIĆ predsjednik SDP-a Brčko za “SAVJETNIKA GRADONAČELNIKA” Brčko dsitrikta BiH.

Ovo je do sada prva zvanična informacija u kojoj je dokazano ranije pisanje našeg portala gdje zvanično SDP postavlja svog kadra u Vladu BD na čelu jednoacionalnih političkih stranki kao što su SDA,HDZ i SNSD što je odlukom glavnog odbora SDP-a BiH zvanično zabranjeno.

No sudeći po svemu izlgeda da je distriktna organizacija ove partije pomilovana od centrale SDP-a te dobila prioritet za razliku od ostlaih organizacija SDP-a u drugim gradovima.

Odluka gradonačelnika o imenovanju SAVJETNIKA BD ESADA ATIĆA

Napomene radi juče je SDP BiH imao sastanak predsjedništva partije na kom bi trebala biti odlučena između ostalog i sudbina Brčanskog SDP-a.

No do ovog trenutka još uvijek nisu poznati zaključci sa sastanka predsjedništva SDP-a BiH.

Da li će centrala odnosno predsjedništvo SDP-a BiH podržati distriktnu organizaciju SDP-a u vlasti sa jednonacionalnim strankama (SDA,HDZ ,SNSD itd) pogaziti svoje odluke ili će ipak raspustiti i uvesti povjerenika u Brčanskom SDP-u trebalo bi danas saznati nakon zvanične objave u saopštenju predsjedništva i glavnog odbora SDP-a BiH.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version