Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Denis Zvizdić u izbornoj noći: Mostar neće biti stolni grad

0

Denis Zvizdić (SDA) obratio se večeras iz štaba Kolaicije za Mostar u iščekivanju prvih rezultata, kazavši da

Zvizdić je naglasio su dosadašnji trendovi jako dobri te očekuje da će oni ostati do konačnih rezultata CIK-a.

“Vjerujem da će priliku da izaberu gradonačelnika dobiti one stranke koje su za jedan i nedjeljiv Mostar. Vjerujemo da je Zlatko Guzin najbolji kandidat koji koji može voditi ovaj grad. Mi smo jako precizno kazali ko može voditi Mostar, to stoji u našem programu”, kazao je Zvizdić.

On je dodao da je gradonačelnik gravitaciono polje pozitivnih energija te da će sarađivati sa onima koji budu za pozitivne promjene.

“Mostar neće biti stolni grad bilo čijih ideologija. Kako želimo urediti BiH, tako želimo urediti Mostar. Ko god je na tom fonu s njim možemo sarađivati, ali se mora zaboraviti da je Mostar stolni grad.

To je multietnički i antifašistički grad, u njemu se mora znati da ima mjesta za konstitutivne narodne i za građane jednako. Ovo je prevažan grad, to je paradigma države. Ovdje treba funkcionalno gradsko vijeće. Nećemo dozvoliti da se sa izborom gradonačelnika miješaju neka druga pitanja”, zaključio je Zvizdić.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version