Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Pročitajte krivičnu prijavu koju je podnio Fatmir Alispahić SIPA-i protiv Jasmina Mulahusića zbog ugrožavanja životne sigurnosti Alispahićevog sina!

0

Redakcija portala “TIMES.BA” na svoju e-mail adresu zaprimila je sadržaj krivične prijave koju je poznati BH novinar i publicista Fatmir Alispahić podnio protiv takozvanog SDA bota Jasmina Mulahusića poznatog kao Yasmin Mulahusein a koji je inače osumnjičeni terorista prema izvještajima stranih sigurnosnih službi.

U nastavku pročitajte krivičnu prijavu Alispahića:

SIPA, Federalno tužilaštvo

PREDMET: Dopuna prijave od 16.12.2022. godne

Poštovani, dopunjujem prijavu protiv Jasmina Mulahusića, iz Zavidovića, nastanjenog u Luksemburgu, za poticanje na ugrožavanje sigurnosti moga sina Ajasa Alispahića (2004), putem svoje FB stranice, na kojoj je nakon objave od 15.12.2022., još dva puta objavio brutalne prozivke moga sina, okrivljujući ga za političke sadržaje sa kojima ovaj učenik srednje kole nema nikakve veze, i čija je jedina “krivica” što kao tehnički pomagač ponekad pali kameru na kojoj snimam emisiju “Defter hefte”.

Ovaj kriminalni akt poticanja na nasilje nad mojim djetetom, usmjeren je isključivo kao vid ucjene nad mojom slobodom govora.

Nakon što je je objavljena vijest da sam Jasmina Mulahusića prijavio Sipi i Federalnom tužilaštvu, ovaj cyber nasilnik je objavio još dva statusa, iz kojih se jasno može vidjeti da stavlja metu na čemo mome sinu.

Molim vas da reagirate, ako smatrate da je ovo što radi Jasmin Mulahusein nedopustivo poticanje na nasilje.

Ako smatrate da je to u redu, onda Vas molim da zaboravite da sam Vam pisao. 

SrdačnoFatmir Alispahić

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version