Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

UGLEDNI BH REDITELJ HARIS PAŠOVIĆ: Otići do glasačkog mjesta ili otići iz zemlje?

0

Građani Bosne i Hercegovine su u isčekivanju predstojećih lokalnih Izbora 2020 koji bi trebali da se održe 15.11.2020 godine. Građani BiH i dijaspore takođe su svijesni velikog problema dosadašnjeg iskustva sa izborima te nezadovoljstvom sa trenutnom vladajućom većinom i vladavinom nacionalističkih političkih partija, koje u svom dosadašnjem radu imaju rekordni broj afera KORUPCIJE, NEPOTIZMA I SL.

Međutim problem građana BiH ogleda se takođe u slaboj izlaznosti na lokalne i opšte izbore. Ovaj put mozda i sa najvecom koncentracijom energije građani koji se bave i ne bave politikom počeli su iznositi svoj stav i svoje mišljenje jer su i sami svijesni katastrofalnog sistema i loših životnih uslova u našoj zemlji.

Pa su tako odlučno krenuli sa raznim kampanjama koje kritikuju aktuelne vlasti i gdje građani masovno putem društvenih mreža pozivaju mlade i stare ljude da samo izađu na IZBORE kako bi izlaznost bila što veća i kako bi se pokazao stvarni IZBOR većine građana a ne samo 25% stanovništva. Jedan od građana Bosne i Hercegovine u borbi za pravdu i čast je i ugledni BH Reditelj HARIS PAŠOVIĆ.


Njegov post sa društvene mreže FACEBOOK prenosimo uprilogu ispod:

HARIS PAŠOVIĆ: OTIĆI DO GLASAČKOG MJESTA ILI OTIĆI IZ ZEMLJE? Ovo je volonterska kampanja nezavisnih ljudi koji vjeruju da je važno da što veći broj glasača izađe na izbore. Ovu kampanju nije niko platio. Platićemo svi mi ako ne budemo glasali.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version