Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Sprema li se likvidacija sina Fatmira Alispahića: SDA bot i osumnjičeni terorista Jasmin Mulahusić stavio mu metu na čelo!

0

Osumnjičeni terorista Jasmin Mulahusić poznat kao Yasmin Mulahusein se obrušio na sina poznatog publiciste Fatmira Alispahića.

Fatmirov sin koji je samo kamerman i snimatelj Fatmirovih emisija Defter Hefte životno je ugrožen jer mu je SDA terorista Jasmin Mulahusić  stavio metu na čelo tako što ga je nazvao napadačem na Armiju BiH, saučesnikom Fikreta Abdića itd.

Takva pisanja Mulahusića kod određenih ljudi Bošnjaka su stvorila nagon za upotrebu sile, a Mulahusić to vrlo vješto koristi.

U društvu je poznata terminologija “manipulacija krda” gdje onaj koji manipuliše istim ima cilj da na svoj cilj navede samo jednu osobu, a onda sve ostale krenu za istim.

Alispahić je Mulahusića prijavio SIPI, a poznato je da Mulahusića štiti OSA i SDA pa se puno rezultata od SIPE  i ne očekuje.   Jedino šta u ovoj situaciji Alispahić može učiniti je da zaštiti svoga sina tako što ga neće puštati da sam hoda ulicama jer je tada najranjiviji.

Mulahusića trenutno istražuje i Europol te Austrijska antiteroristička policija zbog njegovih prijetnji osobama nastanjenim u Austriji.

Napadi na sina Fatmira Alispahića su upozorenje samom Fatmiru da prestane sa svojim istraživanjem duboke SDA bošnjačke države kao i kriminala unutar Islamske zajednice.

vaj šablon kojim djeluje Mulahusić je klasična priprema medijske, a i fizičke likvidacije Ajasa Alispahića jer je ovaj šablon već korišten u napadima na druge mete Jasmina Mulahusića!

Dokle ide ovo bolesno ludilo SDA pogledajte u nastavku;

U nastavku pogledajte reakciju krda na pisanje Mulahusića te brutalne prijetnje Alispahiću i njegovoj porodici.

Mulahusić je lično odgovoran za bilo šta što se desi nekome nakon njegovih pisanja! Zar ovakve stvari rade oni koji sebe nazivaju muslimanima? Ovo je daleko od Islama! Ovo su najgore metode potvore i najveći grijehovi u Islamu!

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version