Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Heidi Klum pozirala u toples izdanju, fanovi joj poručili da je prestara za to

0

Slavna manekenka Heidi Klum poznata je po tome da fanove na društvenim mrežama nerijetko ‘časti’ atraktivnim fotografijama. Tako je bilo i ovaj put.

Foto: Instagram

Slavna manekenka Heidi Klum poznata je po tome da fanove na društvenim mrežama nerijetko ‘časti’ atraktivnim fotografijama. Tako je bilo i ovaj put.TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ipak, mnogi smatraju da je na posljednjoj fotografiji pokazala previše. Objavila je nekoliko fotografija sa svojim suprugom gitaristom Tomom Kaulitzom, a najviše komenatara izazvale su fotografije na kojima 47-godišnjakinja pozira u toples izdanju.

Istina, njena objava je u kratkom roku prikupila preko 180 hiljada lajkova, ali mišljenja su bila podijeljena. Bilo je i onih koji smatraju da je sramota da se u tim godinama Klum fotografira u toplesu izdanju te da je to degutantno i sramotno.

“Imaš toliko godila, a objavljuješ ovakve fotografije. Sramota. Neku privatnost sačuvaj za supruga, a ne za milione fanova”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version