Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić (SDA) potpuno izgubio kontrolu, urlao na sjednici skupštine bio spreman na fizički obračun: “gelipteru, pojma nemaš,đubre jedno,šta je”

0

Gradonačelnik Brčkog ESED KADRIĆ koji je inače Predsjednik SDA u Brčkom potpuno izgubio kontrolu nad sobom Iljazovića nazvao Gelipterom i Đubretom zbog kritike što Gradonačelnik Esed Kadrić u ime Distrikta putem specijalne pogodbe rasprodaje javnu imovinu Distrikta privatnoj firmi Hezz Aluminijum d.o.o. iz Tuzle, koja ima prihod “0” Konvertibilnih maraka i koja je sa osnivačkim kapitalom od samo 1.000 KM.

Iljazović je takođe dodao da iznos na tri bankovna računa pomenute firme iznosi 0 Km. Nakon verbalnog okršaja gradonačelnika Kadrića u kom je naglo upao u diskusiju i grubo oduzeo riječ Iljazoviću. Nakon toga ostali zastupnici su pokušakli da zaustave Kadrića kako situacija ne bi završila fizičkim sukobom.

U pozadini čuo se glas zastupnika i šefova odjeljena Vlade Brčko distrikta BiH odnosno riječi koje su upućene Gradonačelniku kao što su “SMIRI TE GA” !

Esed Kadrić potpuno izgubio kontrolu čulo se "smirite ga"

🆕Gradonačelnik Brčkog ESED KADRIĆ koji je inače Predsjednik SDA u Brčkom potpuno izgubio kontrolu nad sobom Iljazovića nazvao Gelipterom i Đubretom zbog kritike što Gradonačelnik Esed Kadrić u ime Distrikta putem specijalne pogodbe rasprodaje javnu imovinu Distrikta privatnoj firmi Hezz Aluminijum d.o.o. iz Tuzle, koja ima prihod "0" Konvertibilnih maraka i koja je sa osnivačkim kapitalom od samo 1.000 KM. Iljazović je takođe dodao da iznos na tri bankovna računa pomenute firme iznosi 0 Km. Nakon verbalnog okršaja gradonačelnika Kadrića u kom je naglo upao u diskusiju i grubo oduzeo riječ Iljazoviću. Nakon toga ostali zastupnici su pokušakli da zaustave Kadrića kako situacija ne bi završila fizičkim sukobom. U pozadini čuo se glas zastupnika i šefova odjeljena Vlade Brčko distrikta BiH odnosno riječi koje su upućene Gradonačelniku kao što su "SMIRI TE GA" ! Saznajte više na ➡ https://www.times.ba/?p=8680 ⛔ #timesba #brcko #distrikt #bih

Posted by Times.ba on Wednesday, December 15, 2021
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version