Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

UPIS U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE JU Tehnička škola Brčko distrikt  BiH

0

Saopćenje za javnost:

Poštovani učenici, školska 2019/20. godina se lagano privodi kraju a pripreme za narednu su već u toku. U mjesecu junu najznačajniji događaj za srednje škole i buduće srednjoškolce jeste upis u prvi razred.

 

Upisni rok će trajati od 23.06. do 25.06.2020. godine a učenici imaju mogućnost da se opredijele za jedan od brojnih obrazovnih profila koje nude četiri srednje škole sa područja Brčko distrikta. Konkursom je predviđen upis u 43 odjeljenja koja će brojati po 18 učenika.

 

JU Tehnička škola Brčko tradicionalno pruža najširi izbor obrazovnih profila. Ove godine planiran je upis u 15 odjeljenja a učenici na raspolaganju imaju ukupno 17 zanimanja/zvanja.

 

Budući da u prethodnom periodu nismo bili u mogućnosti da učenicima neposredno predstavimo školske prostorije, kabinete i radionice odlučili smo da snimimo niz promotivnih video sadržaja kako bi učenicima posredstvom interneta predstavili mogućnosti koje nudi naša škola.

 

Pozivamo buduće srednjoškolce i njihove roditelje da posjete našu web stranicu, YouTube kanal i Instagram profil kako bi se upoznali sa svim detaljima bitnim za JU Tehničku školu i proces upisa u prvi razred.

 

Za kraj nam preostaje da budućim srednjoškolcima poželimo uspješno srednjoškolsko obrazovanje i da stečenim iskustvom potvrde pravilo prema kojem se najradije sjećamo trenutaka sreće, druženja i zabave koje nam je, nekada davno, priuštila naša srednja škola.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version