Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Jesu li nalogodavci napada na Fatmira Alispahića sada poslali svoje odrede smrti na njegovu adresu stanovanja!?

0

Novinar i publicista Fatmir Alispahić koji je nedavno napadnut i koji je pronašao politički orijentisane napadače te ih doveo pred lice pravde, no izgleda da ni to nije dovoljno jer sada je Fatmir Alispahić moguće i životno ugrožen.

Sve je počelo nakon što je Radikalni internet bot Yasmin mulahusein odnosno Jasmin Mulahusić posljednjih dana krenuo u napad na Fatmira Alispahića i njegovog sina Ajasa Alispahića crtajhući mete na čelo obojici čime je očigledno motivisao potencijalne nove napadače na porodicu Alispahić.

Objava internet SDA bota Jasmina Mulahusića
Objava internet SDA bota Jasmina Mulahusića

Naime prema objavi Facebook stranice “Defter Hefte” čiji je autor upravo Fatmir Alispahić objavljena je fotografija sumnjvog lica koja se nalazi ispred dvorišta na adresi stanovanja Fatmira Alispahića.

Alispahić je na stranici Defter Hefte napisao sljedeće:

“Duboka država kleropolitičke mafije kod Bošnjaka poslala je večeras jednog profesionalnog gUziju pred kuću Fatmira Alispahića da “čuva stražu” na ulazu u sokak, taman koliko je dovoljno da bude primijećen kao poruka – da za Fatmira i njegovu porodicu vise nema sigurnosti. Zahvaljujući jatacima mafije u policiji i pravosuđu.”

Fatmir Alispahić – Defter Hefte

Sumnjivo lice na ulzu u dvorište pred kućom Fatmira Alispahića

No postavlja se pitanje da li su novinari životno ugroženi te da li je Vlast jača od Političke mafije ili možda još bolje pitanje da li je Vlast Tuzlanskog Kanotna kontaminirana državnom mafijom koja živi jošu uvijek u zabludi da upravlja državom Bosnom i Hercegovinom!?

Izvor:
TIMES.BA
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version