Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Ivana Marić: Kod SDA-ovaca uvijek isti sistem: Do podne jedno, od podne drugo – mi biramo političare sa jako posebnim potrebama

0

Politička analitičarka Ivana Marić komentarisala je aktuelna dešavanja u vezi posjete ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova na svom Facebook profilu.

Njen status prenosimo u cjelosti:

Kod SDA-ovaca uvijek isti sistem: Do podne jedno, od podne drugo. Do podne Džaferović i Komšić odbijaju sastanak s Lavrovom jer ne poštuje bh. institucije i vrijeđa ustavni poredak BiH, a od podne se SDA-ova MVP s njim ispiriča k’o s najmilijima.

Inače, podržavam odbijanje sastanka s Lavromvom nakon njegovih nedvosmislenih poruka, koje je preko Dodika, poslao Zapadnim silama, da Rusija može praviti probleme u BiH kada to želi. Još više podržavam poruke Zapadnih sila koje su, preko Džaferovića i Komšića, poslali Rusiji da oni trenutno vladaju prostorom BiH i pokušavaju od BiH napraviti funkcionalnu državu.

Da se ne lažemo, Džaferović i Komšić nisu baš poznati kao odvažni političari i jasno je da ne bi smjeli odbiti sastanak sa Lavrovom da nisu imali jake mentore. Isti ti mentori su pomogli Tegeltiji da podnese ostavku i Sonji da skine Karadžićevu tablu.

Hvala tim “nevidljivim silama” što ćemo zahvaljujući njima u svijetu ispasti principijelni i odvažni. Lijepo je što su se ponovo odlučili intenzivno posvetiti BiH. Valjda su uvidjeli da smo mi država koja se ne zna sama za sebe brinuti jer biramo političare sa jako posebnim potrebama.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version