Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

POLICIJA POTVRDILA: Danas na Brodu osam lica privedeno u prostorije Policije BD zatim pušteno!

0

Nakon današnjih pisanja našeg portala TIMES.BA o privođenju najmanje 4 lica što je u tom trenutku policija negirala jer je informaicja bila svježa ponovno smo kontaktirali POLICIJU u kojoj su nam dali izjavu kojom su potvrdili da su osobe na pomenutoj lokaciji bile privedene na informativni razgovor u zgradu policije BRČKO DISTRIKTA.

U nastavku pročitajte zvaničnu izjavu policije povodom ovog slučaja:

Policija Brcko distrikta BiH je dana 15.11.20 godine oko 12:15 sati izvršila je kontrolu kroz radnju lektimisanja većeg broja lica u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Brod,Brčko koji se nazi u neposrednoj blizini glasačkog mjesta u navedenoj mjesnoj zjaednici.

Od navedenog broja lica njih 8 je dovedeno u prostorije policije radi obavljanja informativnog razgovora. Nakon provedenih aktivnosti Policija BD navodi da nisu utvrđeni elementi postojanja krivičnih djela u vezi kršenja izbornog procesa.

Policija Brčko distrikta

Napominjemo da su pisanja našeg portala odnosno informacija našeg izvora tačne te da su neke od privedenih osoba sjedile u ugostiteljskom objektu u društvu kandidata za lokalne izbore ispred stranke SDA šefa odjeljenja za obrazovanje SENADA OSMANOVIĆA.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version