Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Miren Ibrahimović i Elvis Kadić dva Heroja i Junaka današnjice Brčko distrikta BiH, spasili su djecu od utapanja u rijeci Savi!

0

Miren Ibrahimović Službenik Policije Brčko distrikta BiH na dužnosti i građanin Elvis Kadić koji se slučajno nalazio na plaži rijeke save u okviru manifestacije “SAVSKA REGATA”, oni su ugledali dvoje djece kako se utapaju. Bez razmišljana i u kompletnoj opremi odmah su skočili u rijeku Savu kako bi spasili dječake od utapanja. Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj intervenciji policajca i građanina oni su zajedničkim snagama uspjeli da spase dječake od utapanja.

Miren se nalazio na Jet Sky-u a Elvis na plaži oba su istovremeno reagovala s ciljem spašavanja mališana. No kako saznajemo Miren je u zadnjem trenu spasio jednog od dječaka koji je već počeo gubiti svijest dodaje jedan od građana koji je posmatrao ovaj hrabri i humani čin policajca i građanina.

Miren Ibrahimović-Službenik Specijalne Policije Brčko distrikta BiH
Elvis Kadić-Hrabri građanin

Ova intervencija svakako zaslužuje veliku pohvalu Građani BD BiH očekuju od Gradonačelnika Brčko distrikta BiH da pohvale i odlikovanje za hrabrost zbog ovog profesionalnog i humanog čina ova dva Heroja i Junaka koja su spasila dva mlada života.

Dragi dobri ljudi svaka vam čast!

Redakcija “TIMES.BA”

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version