Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Službenik policije Brčko distrika BiH i građanin spasili dvoje djece od utapanja u rijeci na manifestaciji “Savska regata”

0

Dana 14.08.2022. godine policijski službenik Jedinice specijalne Policije Brčko distrikta BiH tokom angažovanja na osiguranju manifestacije pod nazivom “Savska regata” uočio dvoje djece kako se utapaju u rijeci Savi, te je pod punom opremom i brzim djelovanjem skočio u rijeku i spasio jedno, dok je jedan naš sugrađanin, spasio drugo dijete, saopćeno je iz Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Pohvala za profesionalni i humani pristup službenika Policije Brčko distrikta BiH kao i humanog građanina koji su hitnom intervencijom časno obavili svoju profesionalnu i građansku dužnost spašavanjem dvoje djece od utapanja u rijeci Savi.

Kako nezvanično saznajemo radi se o junacima Brčko distrikta BiH službeniku specijalne policije Mirenu Ibrahimoviću i građaninu BD BiH Elvisu Kadiću.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version