Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

EKSKLUZIVNO: Jesu li Luksemburške vlasti službenim nalogom obrisale Facebook profile Jasmina Mulahusića ?!

0

Kako nezvanično saznajemo putem svojih izvora a što je bilo i za očekivati, vlasti Luksemburga u prvoj fazi istrage osumnjičenog Jasmina Mulahusića kako su ga BH javnost i mediji nazvali “Radikalnog SDA internet jurišnika” službenim nalogom kompaniji koja ima ugovor sa društevnom mrežom “FACEBOOK” uputili su zahtjev da se zatvore i obrišu sa FB platforme profili koje koristi osoba Jasmin Mulahusić tvrdi naš izvor.

Mulahusić je poznat javnosti po tome da je objavljivao tuđe privatne fotografije sa raznim tekstovima klevete i uvredljivog sadržaja čime je širio govor mržnje, nacionalnu i vjersku netrepeljivost prema mnogim uglednim građanima,političarima,novinarima i ostalima, bez ijednog materijalnog dokaza dodaje naš izvor.

Naš izvor tvrdi da je sinoć iza ponoći društvena mreža Facebook je pokrenula proces uklanjanja profila i sadržaja Jasmina Mulahusića sa FB platforme. Mulahusić je očigledno posle toga pokušao napraviti još par profila ali mu to nije pošlo za rukom jer je u međuvremenu Facebook spriječio svaki njegov novi pokušaj pravljenja novog profila. No koliko su tačne tvrdnje našeg izvora saznat ćemo uskoro. No jedno je sigurno, a to je da na društvenoj mreži Facebook nema više niti jedanog profila Jasmina Mulahusića.

Podsjećamo prije nekoliko dana po nalogu Tužilaštva BiH Policija Luksemburga izvršila je pretres porodične kuće u kojoj živi Jasmina Mulahusić u državi Luksemburg, te mu je oduzela kompjutere,mobilne uređaje i druge predmete koji ga dovode u vezu sa onim za što ga tereti Tužilaštvo BiH a to je širenje govora mržnje i nacionalne i vjerske netrepeljivosti.

Pokušaj pravljenja novog profila koji je nakon 10 minuta obrisan

Takođe podsjećamo da se Mulahusić takođe prije nekoliko dana uslikao sa Predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem i premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem.

Jasmin Mulahusić na večeri u društvu Bakira Izetbegovića i Fadila Novalića, premijera FBiH
Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version