Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Željko Antić (SNSD) jedini ponosni Srbin koji je pokazao zube Anti Domiću i ostatku HDZ-a!

0

I danas je odgođena sjednica Vlade Brčko distrikta BiH nakon burne sjednice kolegija Vlade BD BIH o kojoj smo ranije pisali a koja je zadnji put bila održana 04.11.2022 godine. Upravo na toj sjednici Anto Domić zamjenik gradonačelnika BD BIH javno je pred ostalim kolegama vrijeđao Milenka Ninkovića (SNSD) inače Šefa odjeljenja za Poljoprivredu i šumarstvo Vlade Brčko distrikta BIH.

Domić je Ninkovića nazvao lažovom te je u više navrata javno na sjednici govorio kako Ninković laže odnosno ne govori istinu u vezi nekih 500.000KM.

Željko Antić (SNSD) koji inače obnaša funkciju koordinatora Vlade BD BIH jedini od svih prisutnih Srba je ponosno ustao i sasuo u lice Anti Domiću sve što se izgleda akumuliralo već duže vrijeme. Domić je po riječima naših izvora bliskih Stranci za BiH bio prilično iznenađen i nervozan jer je Antić sjedio do njega. Te se vidjelo da Domić nije ni pomislio da bi Antić skupio hrabrosti da mu se suprotstavi u bilo čemu a pogotovo na toj sjednici.

Sjednica je prekinuta a također se pokazalo da Gradonačelnik Esed Kadrić nema nikakav autoritet kao funkciju te da glavno kolo vodi upravo Anto Domić i HDZ.

Još ranije nam je izvor tvrdio da je tu bilo teških riječi bilo je dosta toga ali nismo mogli da čujemo zbog lošeg kvaliteta audio zapisa očigledno snimanog mobitelom sa sjednice koji nam je dostavio također drugi izvor.

U tom audio zapisu smo jasno razumjeli da je Gradonačelnik BD BIH Esed Kadrić oštro kritikovao na sjednici udruženje “SINIJA” te je kazao u smislu kako nije realno da to udruženje organizuje velike koncerte iako su opravdali sredstva fiskalnim računom nekog preduzeca ali da na koncu ipak to nije to. Vrlo jasno je da Gradonačelnik Kadrić nije izrazio simpatije prema udruženju “SINIJA” zbog organizovanja koncerta “Hari Mata Hari”.

Esed Kadrić je takođe obećao kako će dignuti privatno kredit od 30.000KM kako bi spasio fudbalski klub Trešnjevka iz Maoče iz mjesta gdje se Gradonačelnik rodio, od gašenja jer nisu uspjeli opravdati 30.000KM.

Bilo kako bilo Željko Antić glavni koordinator vlade BD BIH pokazao je ponos svog Srpskog naroda te je pokazao zube Anti Domiću te očigledno poslao poruku svima da se nije igrati sa Srbima koji imaju većinu u Skupštini Brčko distrikta BiH.

Ponos naroda je ponos naroda, reče neko dok Bošnjaci mirno siti šute…

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version