Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Poznati BH novinar Danijal Hadžović raskrinkao Jasmina Mulahusića optuženog za terorizam i veze sa Al-kaidom!

0

Sedmično me najmanje 2-3 puta spominje ovaj bolesni um i ova ljudska i moralna nakaza. Uvijek je isto. Laže, izvrće, pravi montaže, konstrukcije, prijeti… I razvoj događaja je uvijek isti. Ispod mu uvijek simpatizeri i pratioci pruže podršku najgnusnijim uvredama i prijetnjama na račun mete, a onda se te uvrede prenesu u vaš inbox gdje vam zaprijete ubistvom, prebijanjem, zatvorom, ratom. Napisao je poznati novinar Danijal Hadžoviž na svom profilu društvene mreže “Facebook”

U pitanju je septička jama koja pokušava da te zapljusne. Ignorišem, izbjegavam, jer ako uđeš u septičku jamu, ne možeš da ne postaneš i smrdljiv i prljav. A možda bih trebao ući u jamu. Možda je to jedini način da se bagri konačno stane na kraj.

Optuženi za terorizam Jasmin Mulahusić u društvu Bakira Izetbegovića, Luksemburg 2022 godina.

Namjera bijednika i kukavice iz Luksemburga je jasna: crtanje mete na čelo i prizivanje nasilja nad vama. I nisam ja tu nikakav izuzetak. Iz dana u dan desetine mojih kolega, opozicionih političara, javnih ličnosti za koje paraobavještajni talog procijeni da ne idu na ruku bračnom paru, zasipa se najgorim uvredama, prijetnjama i montažama. Poziva se na njihov linč, iznose se laži, optužuju se za izdaje i prevare, prave se najogavnije insinuacije o njihovim privatnom životu, a u svom zlu i bijedništvu bolesnici su čak razvlačili i slike maloljetne djece.

Protiv mene nemaju ništa kompromitujuće. Jedino mogu da lažu i izmišljaju. U svojim lažima otišli su bili dotle da su mi izmislili roditelje, tj. objavili da su to ljudi koje ja u životu nisam vidio i to navodili kao dokaz za nekakve nepotističke radnje.

Ne rade to sami. Upute dobijajaju iz centrale. Njegove veze s vrhom SDA su dokumentovane. Jasno je da od njih dobija i informacije. Stranka ga je branila i zvaničnim saopštenjima od pravosuđa u BIH.

E pa, sad je dosta. Politička scena u Bosni i Hercegovini oduvijek je bila talog, ali prije dolaska Milorada Dodika i Bakira Izetbegovića na čelp, niko se nije baš usuđivao vršiti tako otvorene, orkestrirane i neprikrivene javne verbalne napade na novinare i opoziciju. Može im se. Prolazi im. Osokoljeni su u svojoj lažnoj moći i porobljenim institucijama, a istovremeno poput zadnjih miševa prepalašeni za svoju slobodu i sigurnost. Kukavice su to. Ispred sebe guraju psihopate i bolesnike da vode njihove bitke.

Nažalost, u toj javnoj hajci mnoge pojedince su prepali i natjerali ih da se povuku.

Ali, mene bagro, ološu, izrode ljudski, uplašiti ne možete. Samo mi dajete dodatnu motivaciju, snagu i inat da se borim protiv vas. Ne možete mi ništa. Ne možete me zastrašiti, ne možete me ucijeniti, ne možete me slomiti. Ne možete mi ništa uzeti, osim života, ali u tom slučaju će moj grob nastaviti da se bori protiv vas.

Poznati BH Novinar Danijal Hadžović

Bagro vladajuća, budi uvjerena, kunem ti se, o napadima na novinare, o strahovladi koju godinama pokušavate uspostaviti, o prijetnjama, ucjenam.. bit će upoznata svjetska javnost, od Kande do Australije; bit će upoznate sve ambasade i institucije koje trebaju. Bit će upoznate i one institucije koje su, jadniče, pritiskale jugoslovenske vlasti da ti oca, političkog zatvorenika, puste na slobodu, u vrijeme dok si u Sarajevu bio zadnji bijednik kojeg je raja izbjegavala zbog oca robijaša. To si vidim, zaboravio, pa se služiš metodama dželata tvog oca, bijedo papučarska.

Građa će biti obimna i dokumentovana. I pozivam sve kolege koje su zainteresirane da mi se pridruže u ovim naporima.

No, glavna meta neće biti vaši poremećeni kerovi-izvršioci, nego njihovi nalogodavci. O da, vjerujte mi, razotkrit će se vaša nedjela.

A mimo toga, ovo je i zadnje upozorenje da smirite svoje kerove.

Prestanite prijetiti novinarima!

Prestanite prijetiti opoziciji!

Prestanite ljudima crtati mete na čelo, lagati, pakovati, montirati, linčovati, prijetiti, vrijeđati.

Prestanite, jer znamo i posjedujemo dokaze o vašim porodičnim drogiranjima, opijanjima, kurvanjima, tučnjavama… Želite li da se spustimo na vaš nivo? Ja sam na granici.

A red je da i institucije ove države konačno odgovore imaju li one ikakav smisao postojanja i jesu li sposobne zaštiti svoje građane od orkestriranog režimskog linča, ili su oni pak samo puki poslušnici režima čija se jedina svrha završava s mužnjom našeg poreskog novca!

Ako je to slučaj, nije problem, organizovat ćemo se mi i sami, ali ovako više živjeti nećemo!

No kako je redakcija portala “TIMES.BA” nezvanično saznala jedan od izvora iz Luksemburga tvrdi da je Jasmin Mulahusić svojim spletkama i lažima pokrao novac iz Džemata u Luksemburgu te se više nije javljao. Navodno je prema izvoru Mulahusuć govorio džematlijama da mu vjeruju i da nebrinu jer SDA BiH stoji iza njega.

Sedmično me najmanje 2-3 puta spominje ovaj bolesni um i ova ljudska i moralna nakaza. Uvijek je isto. Laže, izvrće,…

Posted by Danijal Hadžović on Sunday, November 13, 2022

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version