Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Ismet Dedeić sutra organizuje Press konferenciju povodom policijske akcije “SISTEM”!

0

Ismet Dedeić Direktor Zavoda za planiranje,projektovanje i razvoj Brčko distrikta BiH koji je trenutno pod statusom osumnjičenog i pod zabranama osnovnog suda zbog zloupotrebe položaja i korupcije od strane Tužilaštva BD BiH ili kontraverzni političar kako ga je nazvao Gradonačelnik Brčko distrikta BiH Esed Kadrić u političkom magazinu “MREŽA” koji je emitovan 12.10.2021 godine na Federalnoj televiziji – FTV, organizuje Press konferenciju.

Danas je na redakcije lokalnih portala dostavljen poziv na Press konferenciju povodom Policijske akcije kodnog naziva “SISTEM”. Press konferencija će se prema navodima Dedeića održati sutra 15.10.2021 godine sa početkom u 11:00h u ugostiteljskom objektu “OSTERIA &DIVAN” brod, stoji u pozivu sa potpisom Ismeta Dedeića.

Međutim kako je naša redakcija saznala press konferencija bi trebala biti održana u restoranu “Sheher La Petite Cuisine” građanima Brčkog distrikta poznat kao restoran “ŠEHER BROD” koji se nalazi na rijeci Savi u u blizini ulaza na poznato brčansko izletište “FICIBAJER”.

U nastavku teksta prenosimo saopštenje u cijelosti:

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version