Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

STRANKA ZA BIH: Saopćenje za javnost !

0
KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020IZAĐI NA IZBORE I GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ” REDAKCIJA TIMES.BA

Jerlagić: Zahvaljujem Sabiri Mujkić što je pozvala svoje birače da ne glasaju za nju nego za dr. Nišića i listu Stranke za BiH

Posjetom predsjednika Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amera Jerlagića Brčkom  završena je predizborna kampanja Stranke za BiH u Brčkom.

Polaganjem cvjeća na spomen obilježje palim borcima Armije Republike BiH u centru grada i fotografiranje sa kandidatima započeo defile predsjednika sa kandidatima i završen sa druženjem uz kahvu na Trgu mladih. Svi učesnici završnice predizborne kampanje su maksimalno poštivali mjere prevencije propisane od strane lokalnog Štaba za zaštitu i spašavanje.

Predsjednik Jerlagić je upoznao kandidate i  impresioniran je  njihovim biografijama, karakterom i stručnim kompetencijama izražavajući čvrsto uvjerenje da će ovaj tim prevođen doktorom Nišićem ostvariti do sada najbolji izborni rezultat.

Cijela kampanja Stranke za BiH je bila umjerena i odmjerena i postavlja nove standarde u političkom nadmetanju za povjerenje birača, nudeći svoju viziju i RJEŠENJE za potrebe i probleme građana, umjesto blaćenja i niskih udraca političkim suparnicima.

-Naši kandidati su predstavili kompletan program stranke i dali odgovore na sva goruća pitanja građana koja tište građane Brčkog- rekao je predsjednik Vjeća Stranke za BiH Brčko i potpredsjednik Stranke za BiH doktor Zijad Nišić.

U finišu predizborne kampanje Stranci se priključila gospođa Sabira Mujkić koja se, inače, bila kandidirala kao nezavisni kandidat za zastupnika u Skupštini Brčko distrikta BiH. Zbog moguće opasnosti masovnijeg rasipanja bošnjačkog biračkog tijela ona je odustala od kampanje za svoju podršku i odlučila se dati podršku listi Stranke za BiH Brčko.

Pozivam svoje birače da ne glasaju za mene kao nezavisnog kandidata već da svoj glas daju doktoru Nišiću i Stranci za BiH- apelovala je gospođa Mujkić.

Brčko, 13.11.2020.g.                                 Press služba Vijeća Stranke za Bosnu i Hercegovinu

                                                                                 

Brčko distrikt Bosne i Hercegovine

NAPOMENA: Portal “TIMES.BA” u izbornoj predizbornoj kampanji 2020 sprovodi akciju: “KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020,
IZAĐI NA IZBOREI GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ !
TIMES.BA” Radi se o akciji u kojoj mogu učestovati sve političke partije,nezavisni kandidati i nacionalne manjine. Sa ciljem upoznavanja građana Brčko distrikta sa političkim opcijama i programima te kakve ideje nude građanima, Dovoljno je da pošaljete e-mail sa zvanične e-mail adrese. Naše objave u predizbornoj kampanji su besplatne jer mi raidmo u službi slobodnih građana Bosne i Hercegovine.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version