Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Nakon sarkastične inicijative Damira Bulčevića (NIP), Vlada distrikta ipak reagovala te na gradskoj vijećnici istaknula zastavu Europske unije!

0

Lider političke stranke NAROD I PRAVDA – NIP u Brčko distriktu BiH Damir Bulčević nakon jučerašnje zvanične preporuke Europske komisije povodom kandidatskog statusa Bosne i Hercegovine kao članice Europske unije. Bulčević je na društvenim mrežama na svoj story postavio sliku vijećnice u Sarajevu koja je bila obasjana zastavom Europske unije. Bulčević je na istu fotografiju umetnuo tekst sa sarkastičnom porukom koja je glasila “DA LI JE OVO GRADSKA VJEĆNICA U BRČKOM?”

Ova objava Bulčevića privukla je pažnju građana Brčko distrikta BiH o tome kako se ustvari niko u Vladi Brčko distrikta BiH nije iste ideje sjetio. No međutim sledećeg dana odnosno danas na gradskoj vijećnici u Brčkom osvanula je zastava Europske Unije.

Izgleda da je vlast u Brčkom definitivno poslušala prijedlog Bulčevića iako je on dio opozicije te je odmah reagovala narednog dana. Prema svemu sudeći bez obzira što je Gradonačelnik distrikta Predsjendik SDA u distirktu, njemu se ipak predpostavljamo svidjela inicijativa Bulčevića ali i potez Sarajevske trojke koja upravlja Kantonom Sarajevo odnosno gradskom vijećnicom u Sarajevu te je zastavom Europske unije okitio i uljepšao gradsku viječnicu u Brčko distriktu BiH, koja između ostalog služi kao i kabinet Gradonačelnika distrikta.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version