Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

MENSUR PELJTO: Brčko mora dobiti GRADONAČELNICU a ne Gradonačelnika

0
KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020IZAĐI NA IZBORE I GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ” REDAKCIJA TIMES.BA

Uvaženi sugrađani Brčko distrikta BiH!!! Kao potencijalni pobjednik sa osjećajem da brčanskim nebom lebdi naš zajednički trijumf, iako sam kao nezavisni kandidat ispred manjina sa svojim ličnim finansijskim sredstvima donekle parirao u kampanji političkim subjektima i strankama koji su koristili sumnjiva kao i budžetska sredstva BD.

Objektivnu projekciju pobjede u nedjelju zahvaljujem vrijednom timu na čelu sa mojom suprugom kao i svojim dosadašnjim djelima i uspjesima u bokserskom, sudskom i životnom ringu te da ću realizovati svoj program rada 20-24, obećanje i viziju i u političkom ringu skupštine BD.

MENSUR PELJTO u društvu Dr. Bušatlića koji se javno odrekao kandidature u PELTINO ime

Vodio sam pozitivnu kampanju niti jednom koristeći negativne konotacije prema drugim političkim subjektima, kao i kandidatima sa lista za zakonodavnu vlast BD.Još jednom se želim od srca zahvaliti Doktoru Mirsad Busatlic koji je javno pozvao svoje birače kao i sve brčanke i brčake koje su odrastale u našim generacijama da daju meni svoje povjerenje.

Želim još u ovim poslednjim predizbornim obraćanjima istaći da ne mogu i neću učestvovati u izboru Gradonačelnika jer smatram da svi koji se protuzakonito proklamiraju na tu poziciju a tendeciozno su se postavili kao nosioci lista, te stoga to mjesto zaslužuju žene koje su ili kao nosioci lista, ili koje sa bilo kojeg mjesta predju cenzus i budu izabrane u Skupštinu BD.

Jer u proteklih 10 godina tko god je bio u vlasti, osim lažnih obećanja, preletanja i prevara, nisu ništa napravili, a htjeli bi po svaku cijenu da zadrže budžet, resurse i vlast na istim principima…zato naše Brčko mora i treba izabrati i dobiti GRADONAČELNICU a ne Gradonačelnika.Do zajedničkog trijumfa!!!

M.P.

Treba napomenuti da je MENSUR PELJTO takođe napravio jedan fini gest te na trgu mladih građanima BD besplatno podjelio 1.000 zaštitnih maski.

NAPOMENA: Portal “TIMES.BA” u izbornoj predizbornoj kampanji 2020 sprovodi akciju: “KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020,
IZAĐI NA IZBOREI GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ !
TIMES.BA” Radi se o akciji u kojoj mogu učestovati sve političke partije,nezavisni kandidati i nacionalne manjine. Sa ciljem upoznavanja građana Brčko distrikta sa političkim opcijama i programima te kakve ideje nude građanima, Dovoljno je da pošaljete e-mail sa zvanične e-mail adrese. Naše objave u predizbornoj kampanji su besplatne jer mi raidmo u službi slobodnih građana Bosne i Hercegovine.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version