Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ISMET DEDEIĆ ISTJERAN IZ SBB-a

0

Odbor Organizacije SBB za Brčko distrikt BiH je na sjednici održanoj 09. oktobra 2020. godine donio Odluku o isključenju iz stranke gospodina Ismeta Dedeića i njegovom brisanju iz evidencije članstva zbog kršenja Statuta SBB-a.

Ovu odluku Odbor je donio sa 25 glasova ZA, tri SUZDRŽANA i  jednim glasom PROTIV.

Ismet Dedeić je u posljednjih šest mjeseci otvoreno djelovao radeći suprotno Statutu Saveza za bolju budućnost sa ciljem da nanese što veću štetu Savezu, umanji izborni rezultat a sve u korist drugih političkih partija i ostvarivanja podrške izbora na poziciju direktora Zavoda za planiranje, projektovanja i razvoj Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Ovim činom je jasno pokazano da se problem zapošljavanja mladih ogleda samo na riječima a ne u djelima što je u suprotnosti sa temeljnim principima Saveza za bolju budućnost.

Napominjemo da Organizacija Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH sa izborom gospodina Ismeta Dedeića na poziciju direktora Zavoda za planiranje, projektovanje i izgradnju nema nikakve veze i od toga se u cjelosti ograđujemo, stoji u saopštenju SBB-a.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version