Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Predstavljen novi izgled konzole PlayStation 5

0

Veceras 11.06.20 predstavljen je novi izgled konzole PLAYSTATION 5.

Jasno je da je fokus bio na igrama, a ne na hardveru – barem do kraja – a fanovi su dobili ono što su željeli, počevši od poboljšanog GTA V-a i prolazeći kroz nove naslove Spider-Man, Horizon Zero Dawn, Hitman i Ratchet & Clank. Finalno je bilo da otkrivanje same konzole PlayStation 5, radikalno preispitivanje linije stroja, napuštajući svu crnu boju koju smo vidjeli u posljednja tri stroja u korist futurističkog bijelog i crnog monolita.

PlayStation 5

U usporedbi s nedavnim Xboxovim streamom igara za Xbox, koji se fokusirao na originalne indie naslove, ovo je bio nešto što je Sony volio od velikog brata. Ali tek treba da otkrijemo koliko je ovih naslova ekskluziv ili čak tempiranih ekskluziva izvan prvih partijskih igara.

Sony je konačno otkrio faktor forme PlayStation 5, ultra futurističkog bijelog stroja robota, sa kliznim linijama i crnim središnjim slojem. Ovo je zaista radikalan izgled, poput nečega iz scenarija o Alexu Garlandu. Konzola će se isporučiti u dvije verzije: standardni model i digitalni stroj. Pratit će ga 3D kamera.

Novi izgled hardwera konzole detaljnije mozete pogledati u videu ispod:

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version