Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

ABDULAH ILIJAZOVIĆ: Dobijao sam prijetnje od ALIJE DENJAGIĆA psovali su mi majku,dijete i ženu!

0

ABDULAH ILIJAZOVIĆ kandidat poliitčke opcije NAROD I PRAVDA-NIP koji je osvojio mandat u SKUPŠTINI BRČKO DISTIRKTA. U live izjavi portala OTISAK.BA kazao je ukoliko bude opozicija da će biti kritičan kao nitko do sada u SKUPŠTINI BRČKO DISTIRKTA BIH.

Imeđu ostalog je izjavio da je dobijao prijetnje a jedan od primjera tih prijetnji koje je naveo je prijetnja SKUPŠTINSKOG ZASTUPNIKA iz reda Turske nacionalne manjina ALIJE DENJAGIĆA kako tvrdi ILIJAZOVIĆ.

ALIJA DENJAGIĆ je takođe jedan od potpisnika aktuelnog sporazuma BOŠNJAČKOG BLOKA iako se Denjagić sam izjasnjava kao pripadnik turske nacionalne manjine ipak je pristupio Bošnjačkom bloku.

Detalje prijetnji za koje ILIJAZOVIĆ tvrdi da su bile upućene od strane DENJAGIĆA pogledajte u video prilogu portala OTISAK.BA

https://www.times.ba/wp-content/uploads/2020/12/10000000_812677946306204_8620097251112840220_n.mp4
Izvor: OTISAK.BA

Treba napomenuti da je ABDULAH ILIJAZOVIĆ jedan od glavnih učesnika CENTRA ZA ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO-CIN koji su u suradnji sa Tužilaštvom Brčko distirkta uspjeli da zaustave trgovinu glasova, upravo zahvaljujući mladom Ilijazoviću.

Ilijazović je takođe poznat javnosti po izjavi koja je postala HIT ne samo u BiH nego i širom Balkanskog regiona.

Izjava koju je ILIJAZOVIĆ napisao na društevnoj mreži facebook glasila je: “KOD MENE JE GRAM UVIJEK BIO GRAM, POŠTENJE PRIJE SVEGA”

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version