Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Sabira Mujkić pozvala birače da glasaju za prim.dr. Zijada Nišića i Stranku za BiH

0
KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020IZAĐI NA IZBORE I GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ” REDAKCIJA TIMES.BA

Danas je u prostorijama Stranke za Bosnu i Hercegovinu, Vijeće Brčko distrikt BiH i zvanično svoj rad u ovoj stranci obnovila ugledna privrednica iz ovoga grada Sabira Mujkić.

Nišić i Mujkić

Mujkić je naglasila da je odlučila svoje političko djelovanje nastaviti u Stranci za BiH u Brčkom jer ima najkvalitetnije kadrove na izbornoj listi, ali i prvenstveno da bi spriječila rasipanje bošnjačkih glasova na lokalnim izborima koji se održavaju u nedjelju 15.11.-Ovim putem pozivam sve birače koji su u nedjelju planirali da meni daju povjerenje da to učine glasajući za prim.dr. Zijada Nišića i Stranku za BiH jer svoj program, koji je veoma sličan programu SBiH, veoma ću lahko sprovesti preko ove političke organizacije-kazala je Mujkić.

Predsjednik Vijeća SBiH u Brčkom i podpredsjednik Stranke za BiH prim.dr. Zijad Nišić nije krijo svoje zadovoljstvo što je Mujkićeva odlučila nastaviti svoje djelovanje kroz Stranku za BiH.-Veoma sam počastvovan što je Sabira u mnoštvu političkih partija u Brčkom odlučila da izabere SBiH.

Radosnu informaciju sam podjelio i sa predsjednikom Stranke za BiH Amerom Jerlagićem koji je jednako kao i ja bio obradovan Sabirinom odlukom- kazao je Nišić.

-Meni ovaj čin predstavlja radost i ohrabrenje što se naš tim pojačava osobama koje su u svom životu uspjele napraviti nešto od čega koristi ima i šira zajednica- rekao je Mehmedalija Karamujić koji je među prvim čestitao Sabiri Mujkić.-Na samom početku aktivnosti oko pripreme za lokalne izbore i formiranje liste Stranke za BiH, priželjkivao sam i sve činio da se ova sposobna i agilna žena nađe na našoj kandidatskoj listi. I kada se to nije desilo, uporno sam nastojao da uvažena gospođa Sabira bude dio našeg tima bez obzira što se ona odlučila na izbore izaći kao nezavisni kandidat.

U dnu duše sam vjerovao da će gospođa Sabira pokazati odgovornost i doprinijeti ukrupnjavanju bošnjačkog briarčkog tijela, što se i pokazalo tačnim- rekao je savjetnik gradonačelnika i kandidat Stranke za BiH za zastupnika u Skupštini Brčko distrikta BiH, gospodin Nedim Hamzabegović.Činu jačanja brčanske organizacije Stranke za BiH prisustvovao je i odnedavni član Stranke za BiH prof.dr. Edin Ramić koji je takođe iskazao zadovoljstvo ovim činom gledajući na to kao odgovoran odnos gospođe Mujkić prema ukrupnjavanju bošnjačkog biračkog tijela.

NAPOMENA: Portal “TIMES.BA” u izbornoj predizbornoj kampanji 2020 sprovodi akciju: “KAMPANJSKI TEKST – IZBORI 15.11.2020,
IZAĐI NA IZBOREI GLASAJ, BITNO JE GLASATITI BIRAŠ !
TIMES.BA” Radi se o akciji u kojoj mogu učestovati sve političke partije,nezavisni kandidati i nacionalne manjine. Sa ciljem upoznavanja građana Brčko distrikta sa političkim opcijama i programima te kakve ideje nude građanima, Dovoljno je da pošaljete e-mail sa zvanične e-mail adrese. Naše objave u predizbornoj kampanji su besplatne jer mi raidmo u službi slobodnih građana Bosne i Hercegovine.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version