Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Strah lokalnih Bošnjačkih lidera Brčko distirkta BiH od Milorada Dodika stvarni razlog afere “SEVERINA” u Brčko distirktu BiH ?!

0

Juče u večernjim satima 08.03.2022 godine redakcija našeg portala “TIMES.BA” prva je razotktila Brčansku aferu “SEVERINA” u kojoj su domaći političari iz vladajuće većine odnosno Bošnjački lideri Brčko distirkta BiH zabranili umjetnici Severini da nastupi u outfitu koji je kreirala u bojama zastave BiH i države Ukrajine kao znak solidarnosti prema Ukrajini zbog okupacije i invazije Rusije na tu zemlju.

Severina je na svojoj oficijalnoj Facebook stranici izjavila da

“Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih!”

Naime Severina je bila spremna da ogrnuta zastavom Ukrajine nastupi na pozornici Brčko distrikta BiH ali su joj hitnom reakcijom to zabranili domaći bošnjački politički lideri i funkcioneri Brčko distrikta BiH kako tvrdi izvor blizak našoj redakciji “TIMES.BA”.

Međutim ovo nije prvi put da se dovodi u pitanje čudna odluka bošnjačkih lidera koji dolaze prema izjavi našeg izvora iz vrha Brčanske SDA. Već ranije smo kroz tekstove spominjali da je javna tajna kako je Bošnjačka stranka u vlasti odnosno da su funkcioneri iz reda SDA pod raznim političkim ucjenama od strane političkih partija iz reda Srpske nacionalnosti a koje čine trenutnu vlast zajedno sa SDA.

Kako naš izvor tvrdi javna je tajna takođe da se Gradonačelnik ESED KADRIĆ ispred SDA plaši za svoju fotelju i funkciju u vlasti pa mora klimati glavom drugim narodima koji takođe čine vlast od čega mu i zavisi njegova funkcija koju obnaša trenutno.

No bilo kako bilo slobodno možemo predpostaviti da se i Bošnjaci boje Predsjednika SNSDA BiH Milorada Dodika, a pogotovo ako pročitamo i pogledamo Dodikove ranije izjave kada je u pitanju aktuelna i atraktivna Hrvatska umjetnica Severina.

Pogledajte video i zaključite sami.

🆕Kako naš izvor tvrdi javna je tajna takođe da se Gradonačelnik ESED KADRIĆ ispred SDA plaši za svoju fotelju i funkciju u vlasti pa mora klimati glavom drugim narodima koji takođe čine vlast od čega mu i zavisi njegova funkcija koju obnaša trenutno. No Severina je takođe poručila sledeće: “Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih!”

Saznajte više na ➡️ https://www.times.ba/?p=9004 🟥

#timesba

Posted by Times.ba on Wednesday, March 9, 2022

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version