Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Hadžović: Brutalnim uvredama i napadima, prema svima koji nisu iskazivali divljenje gospodarici Sebiji, SDA je kreirala savez onih koji se nisu mogli zamisliti ni u istoj prostoriji

0

Novinar Avaza i kolumnista Danijal Hadžović dao je svoj osvrt na armiju SDA botova i “strategiju” koja im je izmakla kontroli:

Shvatam da mnogim ljudima koji trpe divljačke napade, montaže i uvrede nije lako, ali botovi će na kraju da odigraju korisnu ulogu. Treba gledati širu sliku.

Ne znam koji je idiot unutar SDA je osmislio strategiju da angažuju armiju ljudskog taloga da po vas dan po društvenim mrežama i portalima prati, pa prijeti, proziva, montira i vrijeđa svakoga ko bi bilo šta rekao ili napisao protiv ove stranke ili njenog rukovodstva, ali to će na kraju da ih uništi.

Hitler je možda relativno lako pokorio Francusku, na koljena bacio Britaniju, ali kada je krenuo na Rusiju, pa još dozvao i Ameriku protiv sebe, tu mu je bio kraj.

SDA je sama kreirala front koji nije ni postojao – brutalnim uvredama i napadima, prema svima koji nisu iskazivali divljenje gospodarici Sebiji i njenom prvom suprugu u Bošnjaka, slijeva nadesno, napravili su neformalni široki savez političara, novinara, intelektualaca i aktivista od kojih mnogi do prije nekoliko mjeseci nisu mogli zamisliti ni da zajedno sjede u istoj prostoriji.

Sami protiv svih dakako da ne mogu, što je pokazao Kanton Sarajevo, a čini da su odlučni u nakani da ujedine sve protiv sebe i pritom se svojim javnim djelovanjem zgade i onim malobrojnim pristalicama koji nisu dosad glasali za njih iz pukog klijentalisitčkog interesa. Samo naprijed, majstori!

Facebook

Izvor: Pressmedia

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version