Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

KADRIĆ i OSMANOVIĆ bili u kontaktu sa zaraženim hoće li ispoštovati naredbu kriznog štaba o SAMOIZOLACIJI ?

0

Predsjendik SKUPŠTINE inače Predsjendik STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE SDA ESED KADRIĆ i Šef odjeljenja za obrazovanje SENAD OSMANOVIĆ bili su u kontaktu sa zaraženim visokopozicioniranim kandidatom SDA, koji se ujedno nalazi i na listi SDA za predstojeće lokalne IZBORE 2020.

U ranijim pisanjima našeg portala zaključili smo da je zaražena osoba čije je ime poznato redakciji bila u kontaktu sa gotovo svim kandidatima sa liste SDA. Gdje su zajedno govorili i puhali u isti mikrofon te nisu postovali razmak od 1 metar. Na slikama je vidljivo da nitko od kandidata ne nosi zastitne rukavice prema tome moze se zaključiti da su svi bili na neki način u kontaktu jedni sa drugim.

Mjesni odbor Šatorovići 01.11.2020

Međutim u najbližem kontaktu sa zaraženom osobom gdje su i zabilježene fotografije sa skupa u ŠATOROVIĆIMA 01.11.2020 nalaze se upravo ESED KADRIĆ i SENAD OSMANOVIĆ.

Mjesni odbor Šatorovići 01.11.2020

Ne radi se o činjenici da li će se oni biti samo testirani na virus bez obzira kakav rezultat bio naredba KRIZNOG ŠTABA koja se primjenjivala do sada u prkasi nalaže da svaka osoba koja je bila u kontaktu sa zaraženim mora da ide u samoizolaciju na 14 dana.

Mjesni odbor Šatorovići 01.11.2020

Bilo kako bilo svi građani morjau da poštuju zakone i da se pridržavaju propisnaih mjera sigurnosti.

Kontaktirali smo GRADONAČELNIKA BRČKO DISTIRKTA SINIŠU MILIĆA o ovom pitanju ali nismo dobili odgovor jer se nije javio na telefonski poziv.

Osobama koje zu zaražene virusom COVID-19 redakcija portala TIMES.BA želi brz oporavak i povratak na političku scenu.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version