Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Za brčake na Gradskom Mezarju nema mejsta – Je li Medžlis Brčko distrikta Islamske zajednice BiH najveći neprijatelj Bošnjacima koji ne idu redovno u džamije !?

0

Krv mi se u žilama sledila kada sam čuo da su u Medžlisu Brčko distrikta IZ BiH kazali kako za mog prijatelja iz ugledne brčanske porodice koji je nedavno preminuo nema mjesta na gradskom mezarju već tamo negdje tik uz rijeku i močvaru.

E bolan zamisli to za na našeg prijatelja,druga brata iz grada iz čaršije nema mjesta. Da li je to samo zato što čovjek koji se opredjeli da je musliman a koji ne ide u džamiju već svoj intimni odnos sa svemogućim održava na sebi poznat način.

Ovakav odnos njih i nas je zaista otišao ekstremno a i ptice na granama znaju da je javna tajna da politička stranka SDA kormilari Medžlisom IZ u Brčkom.

Zamisite pola grada će morati da ide na dženazu negdje daleko samo iz razloga što se sećijaši sa ahmedijama na glavi pitaju jer im je data vlast i moć preko politike.

O ovome ne treba previše da se piše ali treba na glas da se govori. No jedno je vrlo jasno oni sa brda će da bivaju ukopani u gradsku jeygru a mi građani i Brčkog moramo da idemo u brda i planine.

A mi građani treba da se dobro zapitamo i posramimo ako i jednu kafu popijemo i Divanhanimo. Što bi rekao jedan moj prijatelj neka,neka Bošnjaci samo vi plačajte njima kafama pa onda neka vas seljaci “JE*U”

Bitno je da su neki uposlenici Brčanskog MEDŽLISA kada se vlast uzdrmala brže bolje svoju djecu zaposlili na Budžet Brčko distrikta BiH.

Postavlja se ključno pitanje jesu li Brčanski Medžlis ekstremistička prijetnja Civilizovanim učenim Brčacima Bošnjacima ali i svima ostalim koji su odlučili da ne idu redovno u džamiju i na džume? Da li se novci od ukopa tale na više djelova i da li dio određenog novca pripada politici?

Sikter efendija ničija nije sijala do zore doći će dan kada će svako pred zakonima BiH odgovrati zakon je za sve jednak!!!

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version