Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Kako je Bakir Izetbegović oduzeo 10 sekundi slave Esedu Kadriću da bi na kraju ipak Izetbegović ostao sam da sjedi sa strane, iako je Predsjendik…

0

Iskompleksirani Izetbegović: Pomjerite ovu stolicu, ja sam predsjednik, ne priliči meni da sjedim sa strane

Video: Avaz.ba

Bakir Izetbegović, predsjednik SDA tokom posjete Brčkom u petak imao je i konferenciju za novinare. Domaćin je bio Esed Kadrić gradonačelnik Brčkog. 

Dok su se novinari i snimatelji pripremali za konferenciju za novinare i obavljali posljednje tehničke radnje, predsjednik SDA je uočio da ne sjedi na sredini i da mikrofoni nisu ispred njega. 

– Pomjerite ovu treću stolicu, da ne sjedimo sa strane. Ne priliči predsjednicima da sjede sa strane – rekao je Izetbegović a njegova zapovijed je odmah ispunjena. 

No samo nakon 10 sekundi mikrofoni su ponovo premjhešteni ispred gradonačelnika Kadrića da bi na kraju Izetbegović ponovno ostao da sjedi sam sa strane iako je predsjednik.

Nije jasno da li je tog dana u Brčko išao kao predsjednik stranke ili kao predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Također, treba reći da je tog petka, 2. jula Denis Zvizdić obznanio informaciju da napušta SDA. 

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version