Dobrodošli na Političko Nezavisni Informativni Portal

Nataša Subašić-Ilić samohrana majka iz Brčkog: Ja i moj sedmogodišnji sin živimo u strahu, bojimo se potrebna nam je veća zaštita!

0

Na redakciju našeg portala javila nam se gospođa Nataša Subašić -Ilić koja ima trideset dvije godine (32), samohrana je majka i vlasnica Kozemetičkog salona „Hollywood style” u Brčkom, kojoj je nedavno zapaljeno motorno vozilo ispred njezine kuće.

S obzirom da je u Brčko distriktu BiH u zadnje vrijeme paljenje motornih vozila postao trend, gospođa Nataša odlučila je da se javi redakciji našeg portala zbog pretrpljenog straha, te da javnost upozna ukoliko  se nešto dogodi njoj i njenom sedmogodišnjem sinu da je sve prijavila nadležnim, te takođe da je cilj ovog obraćanja putem našeg portala, da joj se pruži što veća zatštita od počinioca.

Gospođa Nataša odma je sve prijavila Policiji Brčko distrikta BiH, te prema našim saznanjima Policija BD BiH već uveliko radi na rasvjetljavnaju ovog slučaja.

Međutim gospođa Nataša u razgovoru sa redakcijom našeg portala navela je kako je ona samohrana majka te da je uplašena i uznemirena. Najviše je zabrinuta za svog sedmogodišnjeg sina koji preživljava traume i strah od trenutka ovog nemilog događaja, odnosno noći kada im je zapaljen porodični automobil.

„Moje dijete je jako uplašeno i boji se, on je samo dijete i logično je da trpi strahove, mnogo smo uplašeni moj auto koji je zapaljen bio je na plin dakle u autu je postojala plinska boca. Auto je bilo parkirano ispod našeg prozora zamislite da je plinska boca eksplodirala i ugrozila život mene i mog sina ali i ostalih slučjanih prolaznika“ navodi gospođa Nataša u razgovoru sa redakcijom našeg portala.

Takođe dodala je sledeće, „Ja sam samohrana majka i nikome nisam ništa loše uradila imam svoj kozmetički salon i pošteno radim pfofesionalno svoj posao. Ja jednostavno samo želim da ja i moj sin budemo zaštićeni i sigurni te da se vratimo normalnom sigurnom životu. Od policije očekujemo da što brže rasvjetli naš slučaj jer trenutno živimo u strahu. Nadamo se da će vlasti i institucije imati osjećaja za naš strah te nas još više zaštiti dok od svega ovoga kroz šta prolazimo dok ne bude prekasno“  navodi gospođa Nataša za naš portal.

U nadi da će sigurnosne Institucije raditi svoj posao ispred redakcije našeg portala iskazujemo i pozivamo na podršku građana u slučaju gospođe Nataše, kako bi se obezbjedio sigurniji život nje i njezinog sedmogodišnjeg sina ali i sigurniji život svih drugih građana Brčko distirkta BIH.

Share.
Leave A Reply

KONTAKT

Adresa: Abdulaha Bukvice bb, Brčko distrikt BiH
E-mail: redakcija@times.ba
Telefon: +387 70 330 097
Web: www.times.ba

Političko Nezavisni Informativni Portal Times.ba Brčko distrikt Bosne i Hercegovine, osnovan je dana 25.05.2020. godine…

WWW.TIMES.BA

Exit mobile version